Skip to Content
Banner

Ilmankuivaaja Esteri SyncroDry HC

  • Esteri SyncroDry HC ilmankuivaaja
  • Kuivaushuone 5-15 m2
  • Kuivausteho 2,8 -3,7 l/h
  • Kosteusohjaus
  • Lämpöpumppukondensoiva
?

Esteri SyncroDry HC on pyykin kuivaukseen suunniteltu lämpöpumppu- toiminen ilmankuivaaja, joka hyödyntää lämmön uudestaan kuivaukseen. Kosteusohjaukseen suunniteltu HC mikroprosessori valvoo koneen toimintoja. Käyttö etupaneelista tai ulkoisesta NOK-keskuksesta. Koneen näyttöön tulee kuivausohjelman valinta, käyttötiedot, huolto-ilmoitukset ja häiriökoodit.

Lämpöpumpputoimisuuden ansiosta energian kulutus on alhainen, vain 0,36 kWh/kg. Kosteusohjaus estää hukkakäynnin katkaisemalla kuivauksen, kun pyykki on kuivaa. Erittäin hiljainen käyntiääni mahdollistaa koneen käytön vuorokauden läpi. Suuri kuivausteho takaa nopean kuivauksen.

Lataa esite Lataa käyttöohje
  • Kuivaushuone 5-15 m2
  • Kuivausteho 2,8 -3,7 l/h
  • Kosteusohjaus
  • Lämpöpumppukondensoiva
?

Kosteusohjaus HC

Käytettäessä automaattista kosteusohjausta (HC) valitaan vain haluttu kuivausaste ja sitten käynnistetään kuivaus, älykäs Esteri hoitaa loput. Kun pyykki on sopivasti kuivaa kone pysähtyy itsestään. HC automatiikan ansiosta vältytään hukkakäynniltä ja säästetään sähköä.

Valittavissa on erittäin kuiva, kaappikuiva tai mankelikuiva pyykki. Selkeä näyttötaulu opastaa käyttäjää ja antaa tietoa kuivauksen edistymisestä. Lisäksi käyttöpaneelissa on kuvalliset opasteet ja koneen mukana toimitetaan A3-kokoinen laminoitu käyttöohje.

Alhaalta ylös

Ilmankierto Esteri-kuivaushuoneessa on yksinkertaisen nerokas. Kone puhaltaa kuivan ja lämpimän ilman pyykin alle, josta se jakaantuu tasaisesti huoneeseen. Lämmin ilma nousee ylös suoraan pyykin sekaan. Kosteus haihtuu pyykin läpi kulkevaan kuivaan ilmaan ja kostunut ilma imetään takaisin ilmankuivaajaan. Ilmankiertotavan ansiosta alle 14 m2 tilassa ei tarvita kattopuhallinta.

Säästäväinen

Esteri-ilmankuivaaja toimii energiaa säästävällä lämpöpumpulla, jossa kaikki lämpö hyödynnetään uudelleen kuivaukseen. Ilmankuivaaja poistaa kosteuden, joten ilmanvaihtoa tilassa tarvitaan selvästi vähemmän. Tämän ansiosta lämpö pysyy huoneessa eikä mene ilmanvaihdon mukana hukkaan.

Erittäin hiljainen

Esterin käyntiääneen on kiinnitetty huomiota. Puhaltimen äänitaso on alhainen ja kompressorin värinää vaimentaa paksu pohjalevy. Niinpä Esterin äänitaso vastaa nyt normaalia keskusteluääntä.

Kunnossapito helppoa

Nukkasuodatin on kiinteä ja koneen edessä näkyvillä. Siten käyttäjän on helppo havaita nukanpoiston tarve. Puhdistus käy vaivattomasti kädellä tai harjalla pyyhkäisten. Suodatin pysyy aina oikein paikallaan, ja nukkaa kertyy koneeseen vähemmän kuin irrotettavalla suodattimella.

Pitkä huoltoväli

Kaikki koneen käsittelemä ilma suodatetaan erittäin tiheän suodattimen läpi. Mikronukkaa pääsee vähemmän koneeseen, ja huoltoväli pitenee. Poistoputken suuri halkaisija vähentää nukan kertymistä vedenpoistoputkistoon.

Kätevä huoltaa

Investoinneissa säästetään, sillä mikroprosessori muistuttaa koneen säännöllisestä puhdistamisesta ja siten kone säilyttää toimintakykynsä pitkään. Neljällä ruuvilla irtoavan etupaneelin takana olevien patterin ja vedenkeräysaltaan puhdistus käy kätevästi esim. tiskiharjalla. Vikatilanteen sattuessa näyttöruutuun ilmestyy häiriökoodi.

Nopea asentaa

Ilmankuivaajan sähköliitäntäpisteet on keskitetty yhteen paikkaan kansipellin alle. Poistoputken lähtökorkeus on 430 mm. Näin poistoputkeen saadaan riittävä lasku, vaikka viemäriliitäntä olisi kauempana. Poistoputki voidaan liittää myös suoraan viemäriverkkoon, sillä koneessa on hajulukko. Lisävarusteena saatavalla poistopumpulla voidaan kondenssivettä pumpata ylöspäin.

Takuulla parempi

Taloyhtiökäytössä oleville Esteri-ilmankuivaajille myönnetään kahden vuoden täystakuu ja viiden vuoden rakennetakuu. Rakennetakuu kattaa myös kompressorin.

Luotettava kotimainen Esteri

Esteri-ilmankuivaajat valmistetaan Vantaalla. Hyödynnämme yli 55 vuoden kokemustamme ilmankuivaajien suunnittelussa ja valmistuksessa. Laadukkaat komponentit, oikea mitoitus ja huolellinen valmistus takaavat tuotteillemme pitkän ja huolettoman käyttöiän.

Mitoitus

Kuivaushuoneen koko 5-15 m²

Kuivausteho, olosuhteessa

+25 °C, RH 50 % 2,1 l/h
+25 °C, RH 70 % 2,8 l/h
+25 °C, RH 90 % 3,7 l/h

Kulutustiedot*

Kuivausaika 80 min
Energiankulutus 0,36 kWh/kg

Ääni

Äänitaso 56 dB(A)

Sähköliitäntä

Virtalaji 3N 400V 50 hz
Liitäntäjohto 5 x 1,5 mm²
Sulakkeet 3 x 10 A
Lämmitysteho 2,6 kW**
Suurin nimellisteho 4,2 kW

Vedenpoistoliitäntä

Liitäntä Ø 32 mm
Korkeus lattiasta 430 mm
* 6,0 kg:n pyykkierän kuivaus kaappikuivaksi (lingotun pyykin jäännöskosteus 50%)
** termostaattiohjattu esilämmitysvastus.
image description

Edustajamme auttavat kaikissa kiinteistöpesulaa koskevissa asioissa.

Back to top