Skip to Content
Banner

Ripustusjärjestelmä Esteri RJ

  • Esteri RJ ripustusjärjestelmä
  • Narukuivauksen tehostaja
  • Kiinnitystanko Esteri KT
  • Ripustusvaijeri Esteri RV
  • Tuplavaijeri välikiinnikkeillä
?

Kotimainen Esteri RJ ripustusjärjestelmä on nerokkaan yksinkertainen narukuivauksen tehostaja. Patentoidun ripustusjärjestelmän idea on tuplavaijeri, jossa pitkät tekstiilit ripustetaan kahden vaijerin yli, jolloin tekstiilin väliin jää ilmatila ja haihdutuspinta-ala kaksinkertaistuu. Pienien tekstiilien kuivauksessa voidaan käyttää vaijeriparin molempia puolia ripustukseen, näin saadaan pieneenkin huoneeseen suuri ripustuspituus.

Lataa esite Lataa käyttöohje
  • Narukuivauksen tehostaja
  • Kiinnitystanko Esteri KT
  • Ripustusvaijeri Esteri RV
  • Tuplavaijeri välikiinnikkeillä
?

Kotimainen ESTERI RJ ripustusjärjestelmä on nerokkaan yksinkertainen narukuivauksen tehostaja. Patentoidun ripustusjärjestelmän idea on tuplavaijeri, jossa pitkät tekstiili ripustetaan kahdenvaijerin yli, jolloin tekstiilin väliin jää ilmatila ja haihdutuspinta-ala tuplaantuu. Pienien tekstiilien kuivauksessa voidaan käyttää vaijeriparin molempia puolia ripustukseen, näin saadaan pieneenkin huoneeseen suuri ripustuspituus.


ESTERI RJ koostuu kiinnitystangoista ESTERI KT sekä muovitetusta ripustusvaijerista ESTERI RV. Vaijeri kiinnitetään kiinnitystankoon puristuslaatalla, jolloin vaijeri pysyy kireänä eikä sen muovipinnoitus hankaudu puhki. Kahta ripustusvaijeria pidetään erityisellä välipidikkeellä 5 cm:n etäisyydellä toisiinsa. Vaijeriparin vetolujuus on 1000 kg, joten se kestää myös raskaiden tekstiilien kuivaamisen.


ESTERI RJ ripustusjärjestelmä mitoitetaan huoneen mittojen mukaan maksimaalisen ripustuspituuden saamiseksi. Ripustusjärjestelmän lisätarvikkeet, seinäkiinnike ESTERI SK ja kattoripustin ESTERI KTR, helpottavat asennusta ovi ja ikkunapäätyihin.

Ripustusjärjestelmää täydentävät matonkuivaustangot ESTERI MKT 200 ja ESTERI MKT 250. Tangot ovat seinäkiinnitteisiä ja valmistettu galvanoidusta teräsputkesta. MKT 200 tangon ripustuspituus on 2000 mm ja MKT 250 tangon 2500 mm.

Kiinnitystanko Esteri KT

Leveys 2000 mm
Vaijeriparien määrä 8 kpl
Vaijeriparien etäisyys 250 mm (keskeltä)
Katkaisupisteet (lyhennettäessä) 500, 750, 1000 mm
Kiinnitystarvikkeet ei sisälly toimitukseen

Ripustusvaijeri Esteri RV

Paksuus 6 mm
Myyntimäärä metreittäin
Välikiinnikkeet 1 kpl/ 2m

Ripustusvaijerin laskentakaava

Ripustusleveys 2m, 2xKT (16xtankojen etäisyys) + 4m =
Ripustusleveys 2,5m, 3xKT (20xtankojen etäisyys) + 5m =
Ripustusleveys 3m, 3xKT (24xtankojen etäisyys) + 6m =
Ripustusleveys 3,5m, 4xKT (28xtankojen etäisyys) + 7m =
Ripustusleveys 4m, 4xKT (32xtankojen etäisyys) + 8m =
image description

Edustajamme auttavat kaikissa kiinteistöpesulaa koskevissa asioissa.

Back to top