Pesukoneet

Pyykinpesukone ammattikäyttöön ja taloyhtiöille

Meiltä saat laadukkaat ja kovaa käyttöä kestävät pyykinpesukoneet ammattikäyttöön, kuten taloyhtiöille, hoitolaitoksiin ja siivousyritysten käyttöön. Pesukoneet toimitetaan kohteeseen ja asennetaan käyttövalmiiksi. Meiltä myös huolto- ja varaosapalvelut ympäri Suomen. Ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi, niin etsimme tarpeisiisi parhaiten sopivan pyykinpesukoneen!

Tilaa pyykinpesukone ammattikäyttöön

  • Valitse tuote ja pyydä tarjous tai hintatiedot verkossa. Voit myös soittaa 09 8494 222
  • Opastamme oikean pesukoneen valinnassa
  • Pesukoneen toimitus sovittuun kohteeseen
  • Asennus sopimuksen mukaan
  • Käyttöopastus tarpeen mukaan
  • Nopeat huolto- ja varaosapalvelut ympäri Suomen

Pyydä tarjous pesukoneesta

Säästöä laadukkaalla pesukoneella

Laadukkaaseen pyykinpesukoneeseen kannattaa panostaa, sillä pidemmällä aikavälillä se tuo merkittäviä säästöjä taloyhtiö- tai ammattikäytössä. Esteri pyykinpesukone ammattikäyttöön on pitkäikäinen ja pysyy käyttökunnossa jopa 20 vuotta. Lisäksi koneilla on pitkät huoltovälit. Pesukoneissa on järjestelmät, jotka ilmoittavat huollon tarpeesta ennakoivasti, jolloin vältytään ikäviltä yllätyksiltä.

Koneet ovat toimintavarmoja, joten ne palvelevat hyvin esimerkiksi ammattipesuloissa, taloyhtiöissä ja siivousalan yrityksissä.

Huomioi nämä asiat pesukoneen valinnassa

Pesukoneen valintaan vaikuttaa esimerkiksi käyttökohde, tarvittava kapasiteetti, toivotut lisäominaisuudet sekä käytettävissä oleva tila. Valikoimissamme on pesukoneita 6-120 kg:n täyttömäärillä, eli pienestä suureen teollisuuspesukoneeseen. Autamme asiakkaitamme oikean pyykinpesukoneen valinnassa, jotta se sopii kohteeseen ja asiakkaan tarpeeseen.

Koneisiin on saatavilla myös erikoisohjelmia esimerkiksi siivousyrityksille, palokunnalle ja sairaalaan. Kerro tarpeestasi, niin etsimme siihen parhaan ratkaisun. Meiltä saat laadukkaat, suomalaisiin tarpeisiin räätälöidyt pyykinpesukoneet ammattikäyttöön ja taloyhtiöille.

Kysy lisää pesukoneista

Helppoutta pyykinpesuun

Esteri-pesukoneet ovat helppokäyttöisiä, joten kuka tahansa pystyy käyttämään niitä ongelmitta. Ammattikäyttöön sekä taloyhtiöihin tarkoitetuissa pyykinpesukoneissa on näyttö, josta pesuohjelma valitaan nopeasti ja helposti. Teemme tarvittaessa käytönopastuksen kohteessa asennuksen yhteydessä.

Lisäksi tarjoamme pesukoneiden mukana laminoidun, A3-kokoisen käyttöohjeen, joka voidaan kiinnittää esimerkiksi pyykkituvan tai pesulan seinään. Käyttäjän on helppo seurata loogisesti eteneviä ohjeita ja laittaa pyykit pyörimään. Ohjeet löytyvät myös verkkosivuiltamme.

Esteri Pesulakoneet on laadun tae

Esteri Pesulakoneet Oy on kotimainen perheyritys, jonka valikoimasta löydät helppokäyttöiset ja toimintavarmat pyykinpesukoneet ammattikäyttöön, kuten taloyhtiöille, laitospesuloihin ja palvelutaloihin. Pesukoneiden on kestettävä kovaa käyttöä, joten olemme panostaneet korkeaan laatuun. Tarjoamme pitkät takuut sekä kattavat ja nopeat huolto- ja varaosapalvelut ympäri Suomen.

Olemme kokonaisvaltainen pesulakoneiden toimittaja, joten saat kauttamme myös kuivausrummutkuivauskaapit ja muut laitteet. Lisäksi saat meiltä sähköiset varausjärjestelmät ja rahastimet. Kysy lisää!

Ota yhteyttä pesukoneista