Kuivausrummut

Kuivausrumpu vaativaan käyttöön

Ammattikäyttöön tarkoitettu kuivausrumpu soveltuu esimerkiksi hoitolaitoksiin, asuntoloihin, pesuloihin tai taloyhtiöiden pesutupiin. Esteri-tuotevalikoimasta löytyy ilmakondensoivia sekä energiaa säästäviä lämpöpumpputoimisia kuivausrumpuja. Toimitus ja asennus kaikkialle Suomeen.

Ota yhteyttä kuivausrummuista

Laadukas Esteri kuivausrumpu tuo säästöjä

Kun kuivausrumpua valitaan kohteeseen, jossa käyttö on jatkuvaa, kannattaa panostaa koneen laatuun. Varmatoimiset Esteri-kuivausrummut kestävät jopa 20 vuotta kovassa käytössä. Koneissa on pitkät huoltovälit ja automaattiset ilmoitukset, jotka ennakoivat tulevaa huollon tarvetta. Huolto- ja varaosapalvelumme toimivat kattavasti kaikkialla Suomessa, joten saat nopeasti avun vikatilanteissa.

Tilaa kuivausrumpu ammattikäyttöön

  • Valitse tuote ja pyydä tarjous tai hintatiedot verkossa. Voit myös soittaa 09 8494 222.
  • Opastamme laitteen valinnassa, tilankäytön suunnittelussa ja mitoituksessa
  • Kuivausrummun toimitus sovittuun kohteeseen
  • Asennus sopimuksen mukaan
  • Käyttöopastus tarpeen mukaan
  • Nopeat huolto- ja varaosapalvelut ympäri Suomen

Ilmakondensoiva kuivausrumpu

Valikoimissamme on ilmakondensoivia kuivausrumpuja, joissa kosteus johdetaan kondensiolaitteesta lattiakaivoon eikä erillistä poistohormia tarvita. Laadukkaissa koneissa on kuivuustunnistin, joka katkaisee kuivatuksen automaattisesti, kun pyykki on valmista. Tehokkaan ilmankierron ja sileän rummun pinnan ansiosta kuivatus on pyykille hellävarainen ja nopea.

Kondensoivat kuivausrummut

Poistoliitäntäiset kuivausrummut

Lämpöpumpulla toimiva kuivausrumpu

Lämpöpumpulla toimiva Esteri kuivausrumpu kierrättää kuivatuksessa käytetyn lämpimän ilman takaisin pyykkiin. Ekologinen ratkaisu säästää energiaa jopa 50 % enemmän kuin ilmakondensoiva rumpu. Kuivausrumpu puhdistuu automaattisella puhdistusjärjestelmällä, jonka ansiosta se kestää pidempään ja tarvitsee vähemmän huoltoa. Suuri 3D-rumpu ja erikoismuotoillut nostimet tekevät lopputuloksesta tasaisen.

Kuivausrummut lämpöpumpulla

Hanki laatutuotteet Esteri Pesulakoneilta

Esteri Pesulakoneet Oy on kotimainen perheyritys, joka tarjoaa laadukkaita pesu- ja kuivausratkaisuita esimerkiksi pesuloihin, hoivalaitoksiin ja taloyhtiöille. Kuivausrumpujen lisäksi löydät valikoimastamme laadukkaat pyykinpesukoneet ja kuivauskaapit. Ota meihin yhteyttä, niin autamme etsimään tarpeisiisi sopiva paras kuivausrumpu!

Ota yhteyttä kuivausrummuista