Skip to Content
Banner

Ilmankuivaaja Esteri Hygro 6

 • Esteri Hygro 6 ilmankuivaaja
 • Kuivausteho 6,0 - 7,2 l/h
 • Altaan pinta-ala 50-70 m²
 • Tilan koko 450-600 m³
 • Matonkuivaushuone 15-25 m²
 • Lämpöpumppukondensoiva
?

Esteri Hygro 6 soveltuu erinomaisesti kosteiden tilojen kuivaukseen. Käyttökohteita ovat matonkuivaushuoneet, suuret uima-allastilat, varastot, atk-tilat ja arkistot. Ilmankuivaaja toimii energiaasäästävällä lämpöpumpulla, jossa kaikki lämpö hyödynnetään uudestaan, jolloin energiansäästö on huomattava esimerkiksi regenerointikuivaukseen verrattuna.

Lataa esite Lataa käyttöohje
 • Kuivausteho 6,0 - 7,2 l/h
 • Altaan pinta-ala 50-70 m²
 • Tilan koko 450-600 m³
 • Matonkuivaushuone 15-25 m²
 • Lämpöpumppukondensoiva
?

Lämpöpumpputoiminen

Esteri Hygro 6 ilmankuivaaja on suunniteltu kosteiden tilojen kuivaukseen. Käyttökohteita ovat matonkuivaushuoneet, suuret uima-allastilat, varastot, kellarit ja arkistot. Ilmankuivaaja poistaa kosteuden, jolloin ilmanvaihdon tarve tilassa on selvästi pienempi. Lämpöpumpputoiminnan ansiosta kaikki lämpö hyödynnetään uudestaan eikä lämpö mene ilmanvaihdon mukana hukkaan. Tästä johtuen laitteen energiansäästö on merkittävä.

Kauko-ohjaus

Hygro 6 ilmankuivaaja on tarkoitettu ohjattavaksi ulkoisella ohjaimella. Esteri HMH hygrostaatilla varustettuna kone toimii automaattisesti pitäen tilassa halutun kuivuustason.

Vaihtoehtoisia ohjaimia ovat AKM2 ajastinkeskus tai HMH kosteusohjain. Yhdistelmää AKM2 ja HMH käytetään kohteissa, joissa pyykkiä lisätään jatkuvasti huoneeseen kuivauksen aikana esim. jäähallin varustekuivaus.

Pitkä huoltoväli

Kaikki koneen käsittelemä ilma suodatetaan erittäin tiheän suodattimen läpi. Mikronukkaa pääsee vähemmän koneeseen, ja huoltoväli pitenee. Poistoputken suuri halkaisija vähentää nukan kertymistä vedenpoistoputkistoon.

Kestävä ja luotettava

Tehokkaan suodatuksen ansiosta sisäinen huollontarve on vähäinen. Laitteen CPS-järjestelmä suojaa kompressoria sähkö- tai kylmäpiirin häiriötilanteessa. CPS-järjestelmä katkaisee automaattisesti koneen toiminnan ja huollon merkkivalo syttyy. Lisävarusteena on saatavissa hälytys ulkoiseen valvontapiiriin. Testatut ja laadukkaat komponentit, kuten huoltovapaa Scroll-kompressori sekä huolellinen valmistus, takaavat koneelle pitkän huolettoman käytön. Koneet ovat pääosin alumiinirakenteisia, runko on sinkattua terästä.

Monipuolinen

Portaattomasti säädettävän puhallintehon ansiosta ilmankuivaaja voidaan liittää kanavistoon. Tilauksesta koneeseen saa puhalluspuolelle pyöreät kanavaliitännät kanteen tai sivulle. Mattojen kuivaukseen suunnitellut seinäkanavat tehostavat kuivausta puhaltamalla kuivaa ilmaa suoraan mattojen väliin. Imupuolen kanavoimiseksi on kone varustettava imulaatikolla, jossa on irrotettava etuseinä. Kanaviston suunnittelussa suosittelemme kääntymään tehtaan puoleen. Laite voidaan varustaa sulatusautomatiikalla, jolloin se sopii viileiden tilojen kuivaukseen.

Nopea asentaa

Ilmankuivaajan sähköliitäntäpisteet on keskitetty yhteen paikkaan koneen takaseinälle. Poistoputki voidaan liittää suoraan viemäriverkkoon, sillä koneessa on hajulukko. Lisävarusteena saatavalla poistopumpulla voidaan kondenssivettä pumpata ylöspäin.

Luotettava kotimainen Esteri

Esteri-ilmankuivaajat valmistetaan Vantaalla. Hyödynnämme yli 55 vuoden kokemustamme ilmankuivaajien suunnittelussa ja valmistuksessa. Laadukkaat komponentit, oikea mitoitus ja huolellinen valmistus takaavat tuotteillemme pitkän ja huolettoman käyttöiän.

Kapasiteetti

Matonkuivaushuoneen koko 15-25 m²
Altaan koko* 50-70 m²

Kuivausteho, olosuhteessa

+25°C, RH 50% 4,3 l/h
+25°C, RH 70% 6,0 l/h
+25°C, RH 90% 7,2 l/h

Ilmamäärät

Puhallusteho 1125 m³/h
Kuivatun ilmanmäärä 1125 m³/h

Sähköliitäntä

Virtalaji 3N 400V 50 Hz
Liitäntäjohto 5 x 2,5 mm²
Sulakkeet 3 x 16 A
Suurin nimellisteho 3,5 kW

 Vedenpoistoliitäntä

Liitäntä Ø 32 mm
Korkeus lattiasta 119 mm
 *Kun veden lämpötila max +24°C ja huonelämpötila vähintään +2°C veden lämpötilaa korkeampi (max. +30°C). Tavoitekosteus on RH 55% ja tilassa normaali huoneilmavaihto. Veden lämmön ollessa korkeampi kuin +24°C, suosittelemme laitekoon tarkistamista tehtaalta.
image description

Edustajamme auttavat kaikissa kiinteistöpesulaa koskevissa asioissa.

Back to top