Skip to Content
Banner

Ilmankuivaaja Esteri HygroDry 4 RC

  • Esteri HygroDry 4 RC ilmankuivaaja
  • Kuivausteho 4,5 - 5,2 l/h
  • Altaan pinta-ala 40-50 m²
  • Tilan koko 300-450 m³
  • Lämpöpumppukondensoiva
?

Esteri HygroDry 4 RC on kosteiden tilojen kuivaukseen suunniteltu lämpöpumpputoiminen ilmankuivaaja, joka hyödyntää lämmön uudestaan kuivaukseen. Käyttökohteita ovat uima-allastilat, varastot, kellarit, kesähuvilat, pukuhuoneet, atk-tilat, arkistot jne. RC mikroprosessori valvoo koneen toimintoja. Ohjaukseen käytetään ulkoista ohjauslaitetta HMH tai VAK-ohjaus. Koneen näyttöön tulee käyttötiedot, huolto-ilmoitukset ja häiriökoodit.

Lämpöpumpputoimisuuden ansiosta energian kulutus on alhainen. Erittäin hiljainen käyntiääni mahdollistaa koneen käytön vuorokauden läpi. Suuri kuivausteho takaa nopean kuivauksen.

Lataa esite Lataa käyttöohje
  • Kuivausteho 4,5 - 5,2 l/h
  • Altaan pinta-ala 40-50 m²
  • Tilan koko 300-450 m³
  • Lämpöpumppukondensoiva
?

Lämpöpumpputoiminen

Esteri HygroDry 4 ilmankuivaaja on suunniteltu kosteiden tilojen kuivaukseen. Käyttökohteita ovat uima-allastilat, varastot, kellarit, pukuhuoneet, arkistot jne. Ilmankuivaaja poistaa kosteuden, jolloin ilmanvaihdon tarve tilassa on selvästi pienempi. Lämpöpumpputoiminnan ansiosta kaikki lämpö hyödynnetään uudestaan eikä lämpö mene ilmanvaihdon mukana hukkaan. Tästä johtuen laitteen energiansäästö on merkittävä.

Kauko-ohjaus RC

RC versio on tarkoitettu ohjattavaksi ulkoisella ohjaimella. Esteri HMH hygrostaatilla varustettuna kone toimii automaattisesti pitäen tilassa halutun kuivuustason. Käyttöpaneelissa on kuvalliset opasteet ja koneen mukana toimitetaan A3-kokoinen laminoitu käyttöohje.

Erittäin hiljainen

Esterin käyntiääneen on kiinnitetty huomiota. Puhaltimen äänitaso on alhainen ja kompressorin värinää vaimentaa paksu pohjalevy. Niinpä Esterin äänitaso vastaa normaalia keskusteluääntä. Lisävaimennusta saadaan liittämällä ilmankuivaaja äänenvaimentimilla varustettuun kanavaan.

Pitkä huoltoväli

Kaikki koneen käsittelemä ilma suodatetaan erittäin tiheän suodattimen läpi. Mikronukkaa pääsee vähemmän koneeseen, ja huoltoväli pitenee. Poistoputken suuri halkaisija vähentää nukan kertymistä vedenpoistoputkistoon.

Kätevä huoltaa

Investoinneissa säästetään, sillä mikroprosessori muistuttaa koneen säännöllisestä puhdistamisesta ja siten kone säilyttää toimintakykynsä pitkään. Neljällä ruuvilla irtoavan etupaneelin takana olevien patterin ja vedenkeräysaltaan puhdistus käy kätevästi esim. tiskiharjalla. Vikatilanteen sattuessa näyttöruutuun ilmestyy häiriökoodi.

Nopea asentaa

Ilmankuivaajan sähköliitäntäpisteet on keskitetty yhteen paikkaan kansipellin alle. Poistoputken lähtökorkeus on 430 mm. Näin poistoputkeen saadaan riittävä lasku, vaikka viemäriliitäntä olisi kauempana. Poistoputki voidaan liittää myös suoraan viemäriverkkoon, sillä koneessa on hajulukko. Lisävarusteena saatavalla poistopumpulla voidaan kondenssivettä pumpata ylöspäin.

Luotettava kotimainen Esteri

Esteri-ilmankuivaajat valmistetaan Vantaalla. Hyödynnämme yli 55 vuoden kokemustamme ilmankuivaajien suunnittelussa ja valmistuksessa. Laadukkaat komponentit, oikea mitoitus ja huolellinen valmistus takaavat tuotteillemme pitkän ja huolettoman käyttöiän.

Kapasiteetti

Huoneen koko 120-150 m²
Altaan koko* 40-50 m²

Kuivausteho, olosuhteessa

+25°C, RH 50% 3,5 l/h
+25°C, RH 70% 4,5 l/h
+25°C, RH 90% 5,2 l/h

Ilmamäärät

Puhallusteho 1560 m³/h
Kuivatun ilmanmäärä 960 m³/h

Sähköliitäntä

Virtalaji 3N 400V 50 Hz
Liitäntäjohto 5 x 1,5 mm²
Sulakkeet 3 x 10 A
Suurin nimellisteho 1,7 kW

 Vedenpoistoliitäntä

Liitäntä Ø 32 mm
Korkeus lattiasta 410 mm
 *Kun veden lämpötila max +24°C ja huonelämpötila vähintään +2°C veden lämpötilaa korkeampi (max. +30°C). Tavoitekosteus on RH 55% ja tilassa normaali huoneilmavaihto. Veden lämmön ollessa korkeampi kuin +24°C, suosittelemme laitekoon tarkistamista tehtaalta.
image description

Edustajamme auttavat kaikissa kiinteistöpesulaa koskevissa asioissa.

Back to top