Skip to Content
Banner

Mopinpesukone Esteri 28 FX Moppi

  • Kapasiteetti 28,0-31,1 kg
  • Linkous 915 kier/min
  • Siivouspyykin ohjelmat
  • Jäännöskosteus valittavissa
  • Mitat L97,0 S118,0 K143,5 cm
?

ESTERI 28 FX Moppi on uuden sukupolven pesukone, joka on suunniteltu kovaan käyttöön kohteisiin, joissa tarvitaan helppokäyttöistä, taloudellista ja erittäin kestävää pesukonetta. Mopinpesukoneessa on räätälöidyt siivoustekstiilien pesuohjelmat nihkeille ja kosteille mopeille sekä kostutus- ja pikaohjelmat. Lisäksi koneessa on normaali pyykinpesuohjelmat.

Korkeateholinkouksen ansiosta erillistä linkoa ei tarvita pyykin jälkikäsittelyyn. Koneessa on mikroprosessoriohjaus, jonka ansiosta veden- ja sähkökulutus ovat alhaisia.

Lataa esite
  • Kapasiteetti 28,0-31,1 kg
  • Linkous 915 kier/min
  • Siivouspyykin ohjelmat
  • Jäännöskosteus valittavissa
  • Mitat L97,0 S118,0 K143,5 cm
?

Esteri FX-äärimmäistä laatua

Esteri FX mallit ovat uuden sukupolven pesukoneita jotka on suunniteltu kovaan käyttöön kohteisiin, joissa tarvitaan helppokäyttöistä, taloudellista ja erittäin kestävää pesukonetta.

Taloudellisuus

Eco³ pesutekniikan ansiosta sähkön- ja vedenkulutus ovat merkittävästi pienempiä aiempiin malleihin verrattuna. Pesulaadusta ei ole tingitty sillä rummun uusi nystyrämuoto lisää mekaanista liikettä ja nostaa pesutehoa. Rummun nystyröiden ansiosta pyykki irtoaa rummusta helposti linkouksen jälkeen. Entistä tiheämpi rummun reiitys kastelee pyykin nopeasti ja huuhtelutulos on erinomainen.

Ekologia

FX sarjan koneissa sisä- ja ulkorummun välinen hukkatila on minimoitu sijoittamalla lämmitysvastukset omaan syvennykseen. Poistoventtiili sijaitsee suoraan rummun alla. Rakenteen ansiosta vettä käytetään tehokkaammin rummussa ja se vähentää ympäristön kuormitusta. Lisäksi koneen erinomainen linkousteho säästää kuivausenergiaa.

Ergonomia

Luukun kahva on muotoiltu käteen sopivaksi ja sitä on kevyt käyttää. Luukun suuri täyttöaukko (halk. 460 mm) ja 180° avautumiskulma tekevät koneen täyttämisen ja tyhjentämisen sujuvaksi. Pesuaineen annostusta helpottaa kannen etureunaan sijoitetut pulverilokerot. Näyttö opastaa käyttäjää suomeksi. Vaihtoehtona on 18 muuta kieltä. Ohjelmavalinta on yksinkertaista: yhdellä napilla valitaan ohjelma ja toisella käynnistetään. Ohjelman kulku näkyy symbolein ja suomeksi.

Design

Selkeä käyttöpaneeli ja yksinkertainen käyttövalikko ovat esimerkkejä käyttäjäystävällisestä muotoilusta. Ohjelmapaneeli on kallistettu käyttäjää kohti ja selkeäsi merkittyjä näppäimiä on helppo käyttää.

Räätälöidyt ohjelmat

Vakiona koneessa on 11 käyttöpyykin ohjelmaa. Moppi mallissa on 5 käyttö- ja 10 siivouspyykin pesuun suunniteltua ohjelmaa. Moppi-ohjelmissa on valmiina oikea linkousteho nihkeille ja kosteille mopeille. Lisäksi koneessa on hygienia ohjelma koneen puhdistamiseksi pesujen välillä sekä ohjelmat laikkojen ja siivousliinojen pesuun.

Plus versio on täysin vapaasti ohjelmoitavissa ja ohjelmia voi olla enintään 99 kpl. Vakiona Plus versiossa on 20 käyttöpyykin ohjelmaa.

Ammattilaisten laatua

Koneet ovat tehty kestämään jatkuvaa käyttöä. Laadun varmistaa jykevä rummun laakerointi, hiiletön asynkronimoottori, tehokas iskunvaimennus ja tukeva runkorakenne.

Kapasiteetti

täyttö 31,1 kg
rummun tilavuus 280 l

Linkous

Maksimi nopeus 915 r/min
G-arvo 350 kp/kg

Ohjelmat

Mikroprosessoriohjaus kyllä
Käyttöpyykkiohjelmia 4
Siivoustekstiiliohjelmia 11

Sähköliitäntä

Virtalaji 3N 400V 50 Hz
Liitäntäjohto 5 x 6 mm²
Sulakkeet 3 x 50 A
Lämmitysteho 21,9 kW
Suurin nimellisteho 23,9 kW

 Vesiliitäntä

Putkistokoko DN20
Vedenpaine 0,1 - 0,8 MPa
Kylmävesiliitäntä ulkokierre 3/4"
Kuumavesiliitäntä ulkokierre 3/4"

 Vedenpoisto, poistoventtiili

Liitäntä Ø 76 mm
Teho 210 l/min
image description

Edustajamme auttavat kaikissa kiinteistöpesulaa koskevissa asioissa.

Back to top