Skip to Content
Banner

Mopinpesukone Esteri 11 FX Moppi

  • Kapasiteetti 10,5-11,6 kg
  • Linkous 1075 kier/min
  • Siivouspyykin ohjelmat
  • Jäännöskosteus valittavissa
  • Mitat L79,5 S76,1 K122,5 cm
?

ESTERI 11 FX Moppi on uuden sukupolven pesukone, joka on suunniteltu kovaan käyttöön kohteisiin, joissa tarvitaan helppokäyttöistä, taloudellista ja erittäin kestävää pesukonetta. Mopinpesukoneessa on räätälöidyt siivoustekstiilien pesuohjelmat nihkeille ja kosteille mopeille sekä kostutus- ja pikaohjelmat. Lisäksi koneessa on normaali pyykinpesuohjelmat.

Korkeateholinkouksen ansiosta erillistä linkoa ei tarvita pyykin jälkikäsittelyyn. Koneessa on mikroprosessoriohjaus, jonka ansiosta veden- ja sähkökulutus ovat alhaisia. Esteri 11 FX Moppi tarjoaa luotettavan ratkaisun mopinpesutehtäviin. 

Lataa esite Lataa käyttöohje
  • Kapasiteetti 10,5-11,6 kg
  • Linkous 1075 kier/min
  • Siivouspyykin ohjelmat
  • Jäännöskosteus valittavissa
  • Mitat L79,5 S76,1 K122,5 cm
?

Esteri FX-äärimmäistä laatua

Esteri FX mallit ovat uuden sukupolven pesukoneita jotka on suunniteltu kovaan käyttöön kohteisiin, joissa tarvitaan helppokäyttöistä, taloudellista ja erittäin kestävää pesukonetta.

Taloudellisuus

Eco³ pesutekniikan ansiosta sähkön- ja vedenkulutus ovat merkittävästi pienempiä aiempiin malleihin verrattuna. Pesulaadusta ei ole tingitty sillä rummun uusi nystyrämuoto lisää mekaanista liikettä ja nostaa pesutehoa. Rummun nystyröiden ansiosta pyykki irtoaa rummusta helposti linkouksen jälkeen. Entistä tiheämpi rummun reiitys kastelee pyykin nopeasti ja huuhtelutulos on erinomainen.

Ekologia

FX sarjan koneissa sisä- ja ulkorummun välinen hukkatila on minimoitu sijoittamalla lämmitysvastukset omaan syvennykseen. Poistoventtiili sijaitsee suoraan rummun alla. Rakenteen ansiosta vettä käytetään tehokkaammin rummussa ja se vähentää ympäristön kuormitusta. Lisäksi koneen erinomainen linkousteho säästää kuivausenergiaa.

Ergonomia

Luukun kahva on muotoiltu käteen sopivaksi ja sitä on kevyt käyttää. Luukun suuri täyttöaukko ja 180° avautumiskulma tekevät koneen täyttämisen ja tyhjentämisen sujuvaksi. Pesuaineen annostusta helpottaa kannen etureunaan sijoitetut pulverilokerot. Näyttö opastaa käyttäjää suomeksi. Vaihtoehtona on 18 muuta kieltä. Ohjelmavalinta on yksinkertaista: yhdellä napilla valitaan ohjelma ja toisella käynnistetään. Ohjelman kulku näkyy symbolein ja suomeksi.

Design

Selkeä käyttöpaneeli ja yksinkertainen käyttövalikko ovat esimerkkejä käyttäjäystävällisestä muotoilusta. Ohjelmapaneeli on kallistettu käyttäjää kohti ja selkeäsi merkittyjä näppäimiä on helppo käyttää.

Räätälöidyt ohjelmat

Vakiona koneessa on 11 käyttöpyykin ohjelmaa. Moppi mallissa on 5 käyttö- ja 10 siivouspyykin pesuun suunniteltua ohjelmaa. Moppi-ohjelmissa on valmiina oikea linkousteho nihkeille ja kosteille mopeille. Lisäksi koneessa on hygienia ohjelma koneen puhdistamiseksi pesujen välillä sekä ohjelmat laikkojen ja siivousliinojen pesuun.

Ammattilaisten laatua

Koneet ovat tehty kestämään yli 26 000 ohjelmaa. Laadun varmistaa jykevä rummun laakerointi, hiiletön asynkronimoottori, tehokas iskunvaimennus ja tukeva runkorakenne.

Kapasiteetti

täyttö 11,7 kg
rummun tilavuus 105 l

Linkous

Maksimi nopeus 1075 r/min
G-arvo 400 kp/kg

Ohjelmat

Mikroprosessoriohjaus kyllä
Käyttöpyykkiohjelmia 4
Siivoustekstiiliohjelmia 11

Sähköliitäntä

Virtalaji 3N 400V 50 Hz
Liitäntäjohto 5 x 2,5 mm²
Sulakkeet 3 x 16 A
Lämmitysteho 9,0 kW
Suurin nimellisteho 9,8 kW

 Vesiliitäntä

Putkistokoko DN20
Vedenpaine 0,1 - 0,8 MPa
Kylmävesiliitäntä ulkokierre 3/4"
Kuumavesiliitäntä ulkokierre 3/4"

 Vedenpoisto, poistoventtiili

Liitäntä Ø 76 mm
Teho 210 l/min
image description

Edustajamme auttavat kaikissa kiinteistöpesulaa koskevissa asioissa.

Back to top