Skip to Content
Banner

Pesukone Esteri 8940 Medical

  • Kapasiteetti 6,0-7,0 kg
  • Linkous 1600 kier/min
  • Sairaalapyykin ohjelmat
  • Desinfektio toiminto
  • Mitat L63,0 S71,0 K90,0 cm
?

Esteri 8940 Medical malli on suunniteltu sairaala ja hoitokoti käyttöön. Desinfiointiohjelmat  varmistavat tekstiilien hygienisyyden. Lisäksi koneessa on normaalit käyttöpyykin ohjelmat.

Pesukone on tehty ammattikäyttöön ja on helppokäyttöinen, taloudellinen ja erittäin kestävä. Mikroprosessoriohjauksen ansiosta veden- ja sähkönkulutus ovat alhaisia.

Lataa esite
  • Kapasiteetti 6,0-7,0 kg
  • Linkous 1600 kier/min
  • Sairaalapyykin ohjelmat
  • Desinfektio toiminto
  • Mitat L63,0 S71,0 K90,0 cm
?

Helppokäyttöinen

Koneen korkearesoluutioinen 4,3” värinäyttö on selkeä. Näyttö on suomenkielinen, mutta siihen on omalla painikkeella valittavissa 22 muuta kieltä. Ohjelman jälkeen näyttö palaa suomenkieliseksi. Ohjelmavalinta on helppoa, sillä valittavissa olevien toimintojen painikkeet on valaistu. Perusohjelmia on 21 kpl ja niitä on helppo selata näytöllä.
Ohjelmia voi muokata lisävalinnoilla kuten esipesu, pikapesu, lisähuuhtelu ja linkousnopeus. Perusohjelmien lisäksi on kuusi tekstiilikohtaista ohjelmaryhmää esim. urheiluvaatteet. Kullakin ryhmällä on oma painike, jota painamalla ohjelmia pääsee selaamaan. Proficlean painikkeella valitaan käyttökohteen mukaan räätälöity ohjelmaryhmä joita ovat: Siivous, Hoitolaitos, Teollisuus, Ravintola, Hyvinvointikeskus, Leirintäalue, Sairaala ja Paloasema.
Suosikit painikkeella saa valittua eniten käytetyt ohjelmat ja ne saa nopeasti käyttöön parilla painalluksella Ohjelman aikana näytössä näkyy ohjelman nimi, jäljellä oleva aika ja ohjelman lämpötila. Ajastettu käynnistys on valittavissa enintään 7 vuorokauden päähän. Hyödyllinen toiminto kun halutaan viikonlopun jälkeen pyykkien olevan pestyjä ennen työpäivän alkua.

3D-Pesun uusi ulottuvuus

Uusi 3D rumpu liikuttaa pyykkiä myös rummun etu- ja takaosan välillä. Rummun epäsymmetristen olakkeiden ansiosta ohjelmassa on tekstiilille räätälöity käsittely. Pyykin lisääntynyt liike nostaa pesutehoa.
Erittäin tiheäreikäinen rumpu (7614 reikää) päästää veden tasaisesti tekstiilien sekaan. Hyvän ja raikkaan huuhtelun takeena on kolme huuhtelua. Lisähuuhtelu voidaan ottaa käyttöön esim. pesuaineyliherkkyydestä kärsiviä varten.
Suuren linkoustehon (1600 r/min) ansiosta pyykin jäännöskosteus on vain 43%. Tämä säästää aika ja energiaa kuivauksessa.

Käyttömukavuutta kaikilla tasoilla

Selkeä näyttö ja A3-kokoinen laminoitu pikakäyttöohje opastavat käyttäjää. Erittäin suuri täyttöluukku (halk. 34 cm) aukeaa täydet 180 astetta, joten kone on helppo täyttää ja tyhjentää. Luukku on oikeakätinen, mutta muutettavissa myös vasenkätiseksi. Pesukoneen kolminkertaisen äänieristyksen ansiosta käyntiääni on erittäin hiljainen (pesu 42 dB ja linkous 61 db).

Ammattilaisten laatua jatkuvaan käyttöön

Esteri 8940 ja 9240 ovat sveitsiläisen Schulthess AG:n valmistamia ja koneet on tehty kestämään yli 30 000 ohjelmaa. Laadun takeena ovat mm. jykevä rummun laakerointi, taajuusmuunnettu asynkronimoottori, neljä tehokasta iskunvaimenninta ja tukeva runkorakenne. Kiinteistöpesulakäytössä koneilla on 2 vuoden täystakuu ja 5 vuoden rakennetakuu.

Kapasiteetti

täyttö 7,0 kg
rummun tilavuus 60 l

Linkous

Maksimi nopeus 1600 r/min
G-arvo 613 kp/kg
Jäännöskosteus 43 %

Ohjelmat

Mikroprosessoriohjaus  kyllä
Käyttöpyykkiohjelmia 15

Sähköliitäntä, vakio

Virtalaji 2N 400V 50 Hz
Liitäntäjohto 4 x 1,5 mm²
Sulakkeet 2 x 10 A
Lämmitysteho 4,4 kW
Suurin nimellisteho 4,6 kW

 Sähköliitäntä, alennettu teho

Virtalaji 1N 230V 50 Hz
Liitäntäjohto 3 x 1,5 mm²
Sulakkeet 1 x 10 A
Lämmitysteho 2,1 kW
Suurin nimellisteho 2,3 kW

 Vesiliitäntä

Putkistokoko DN20
Vedenpaine 0,1 - 1,0 MPa
Kylmävesiliitäntä ulkokierre 3/4"
Kuumavesiliitäntä (valinnainen) ulkokierre 3/4"

 Vedenpoisto, poistoventtiili (8940-V)

Liitäntä Ø 50 mm
Teho 50 l/min

 Vedenpoisto, poistopumppu (8940-P)

Liitäntä Ø 21 mm
Teho 50 l/min
image description

Edustajamme auttavat kaikissa kiinteistöpesulaa koskevissa asioissa.

Back to top