Skip to Content
Banner

Pesukone Esteri 14 FX Medical

  • Kapasiteetti 13,5-15,0 kg
  • Linkous 1075 kier/min
  • Sairaalapyykin ohjelmat
  • Desinfektio toiminto
  • Mitat L79,5 S91,1 K122,5 cm
?

Esteri 14 FX Medical malli on suunniteltu sairaala ja hoitokoti käyttöön. Desinfiointiohjelmat  varmistavat tekstiilien hygienisyyden. Lisäksi koneessa on normaalit käyttöpyykin ohjelmat.

Pesukone on tehty ammattikäyttöön ja on helppokäyttöinen, taloudellinen ja erittäin kestävä. Mikroprosessoriohjauksen ansiosta veden- ja sähkönkulutus ovat alhaisia.

Lataa esite
  • Kapasiteetti 13,5-15,0 kg
  • Linkous 1075 kier/min
  • Sairaalapyykin ohjelmat
  • Desinfektio toiminto
  • Mitat L79,5 S91,1 K122,5 cm
?

Esteri 14 FX Medical-räätälöidyt ohjelmat

Esteri 14 FX Medical mallien ohjelmat on tehty sairaalan ja hoitokodin vaatehuoltoon. Lämpö- ja lämpö-kemiallinen desinfektio ohjelmat takaavat tekstiilien hygienisyyden. Uloste- ja moppipyykille on omat erikoisohjelmat. Lisäksi koneessa on konehuuhtelu ja sekä tavalliset käyttöpyykin ohjelmat.

Ohjelman aikana näytössä näkyy ohjelman nimi, jäljellä oleva aika ja ohjelman lämpötila. Ohjelmia voidaan muokata yhdellä lisävalinnalla: esipesu, hellävarainen rytmi, linkouksen poisto, liotus tai linkousnopeus.
Ajastettu käynnistys on valittavissa 24 tunnin päähän.

Taloudellisuus

Eco³ pesutekniikan ansiosta sähkön- ja vedenkulutus ovat merkittävästi pienempiä aiempiin malleihin verrattuna. Pesulaadusta ei ole tingitty sillä rummun uusi nystyrämuoto lisää mekaanista liikettä ja nostaa pesutehoa. Rummun nystyröiden ansiosta pyykki irtoaa rummusta helposti linkouksen jälkeen. Entistä tiheämpi rummun reiitys kastelee pyykin nopeasti ja huuhtelutulos on erinomainen.

Ekologia

FX sarjan koneissa sisä- ja ulkorummun välinen hukkatila on minimoitu sijoittamalla lämmitysvastukset omaan syvennykseen. Poistoventtiili sijaitsee suoraan rummun alla. Rakenteen ansiosta vettä käytetään tehokkaammin rummussa ja se vähentää ympäristön kuormitusta. Lisäksi koneen erinomainen linkousteho säästää kuivausenergiaa.

Ergonomia

Luukun kahva on muotoiltu käteen sopivaksi ja sitä on kevyt käyttää. Luukun suuri täyttöaukko ja 180° avautumiskulma tekevät koneen täyttämisen ja tyhjentämisen sujuvaksi. Pesuaineen annostusta helpottaa kannen etureunaan sijoitetut pulverilokerot. Näyttö opastaa käyttäjää suomeksi. Vaihtoehtona on 18 muuta kieltä. Ohjelmavalinta on yksinkertaista: yhdellä napilla valitaan ohjelma ja toisella käynnistetään. Ohjelman kulku näkyy symbolein ja suomeksi.

Design

Selkeä käyttöpaneeli ja yksinkertainen käyttövalikko ovat esimerkkejä käyttäjäystävällisestä muotoilusta. Ohjelmapaneeli on kallistettu käyttäjää kohti ja selkeäsi merkittyjä näppäimiä on helppo käyttää.

Ammattilaisten laatua

Koneet ovat tehty kestämään yli 26 000 ohjelmaa. Laadun varmistaa jykevä rummun laakerointi, hiiletön asynkronimoottori, tehokas iskunvaimennus ja tukeva runkorakenne.

Kapasiteetti

täyttö 15,0 kg
rummun tilavuus 135 l

Linkous

Maksimi nopeus 1075 r/min
G-arvo 400 kp/kg

Ohjelmat

Mikroprosessoriohjaus kyllä
Medical-ohjelmia 7 kpl
Käyttöpyykkiohjelmia 8 kpl

Sähköliitäntä

Virtalaji 3N 400V 50 Hz
Liitäntäjohto 5 x 6 mm²
Sulakkeet 3 x 25 A
Lämmitysteho 12,0 kW
Suurin nimellisteho 13,1 kW

 Vesiliitäntä

Putkistokoko DN20
Vedenpaine 0,1 - 0,8 MPa
Kylmävesiliitäntä ulkokierre 3/4"
Kuumavesiliitäntä ulkokierre 3/4"

 Vedenpoisto, poistoventtiili

Liitäntä Ø 76 mm
Teho 210 l/min
image description

Edustajamme auttavat kaikissa kiinteistöpesulaa koskevissa asioissa.

Back to top