Skip to Content
Banner

Pesukone Esteri 8 FX Fire

  • Kapasiteetti 7,5-8,3 kg
  • Sammutusasuja 1-2 kpl
  • Linkous 1165 kier/min
  • Palokuntapyykin ohjelmat
  • Mitat L71,0 S72,6 K111,5 cm
?

ESTERI 8 FX on uuden sukupolven pesukone, joka on suunniteltu kovaan käyttöön kohteisiin, joissa tarvitaan helppokäyttöistä, taloudellista ja erittäin kestävää pesukonetta.

Korkeateholinkouksen ansiosta erillistä linkoa ei tarvita pyykin jälkikäsittelyyn. Koneessa on mikroprosessoriohjaus, jonka ansiosta veden- ja sähkökulutus ovat alhaisia.

Lataa esite Lataa käyttöohje
  • Kapasiteetti 7,5-8,3 kg
  • Sammutusasuja 1-2 kpl
  • Linkous 1165 kier/min
  • Palokuntapyykin ohjelmat
  • Mitat L71,0 S72,6 K111,5 cm
?

Esteri 8 FX Fire-räätälöidyt ohjelmat

Esteri 8 FX Fire mallien ohjelmat kattavat paloaseman vaatehuollon. Palopukujen pesu- ja kyllästysohjelmat ylläpitävät asujen suojaominaisuutta ja toimivuutta. Hanskoille, huoville, maskeille ja haalareille on omat erikoisohjelmat.  Lisäksi koneessa on konehuuhtelu ja liotusohjelma sekä tavalliset käyttöpyykin ohjelmat.

Taloudellisuus

Eco³ pesutekniikan ansiosta sähkön- ja vedenkulutus ovat merkittävästi pienempiä aiempiin malleihin verrattuna. Pesulaadusta ei ole tingitty sillä rummun uusi nystyrämuoto lisää mekaanista liikettä ja nostaa pesutehoa. Rummun nystyröiden ansiosta pyykki irtoaa rummusta helposti linkouksen jälkeen. Entistä tiheämpi rummun reiitys kastelee pyykin nopeasti ja huuhtelutulos on erinomainen.

Ekologia

FX sarjan koneissa sisä- ja ulkorummun välinen hukkatila on minimoitu sijoittamalla lämmitysvastukset omaan syvennykseen. Poistoventtiili sijaitsee suoraan rummun alla. Rakenteen ansiosta vettä käytetään tehokkaammin rummussa ja se vähentää ympäristön kuormitusta. Lisäksi koneen erinomainen linkousteho säästää kuivausenergiaa.

Ergonomia

Luukun kahva on muotoiltu käteen sopivaksi ja sitä on kevyt käyttää. Luukun suuri täyttöaukko ja 180° avautumiskulma tekevät koneen täyttämisen ja tyhjentämisen sujuvaksi. Pesuaineen annostusta helpottaa kannen etureunaan sijoitetut pulverilokerot. Näyttö opastaa käyttäjää suomeksi. Vaihtoehtona on 18 muuta kieltä. Ohjelmavalinta on yksinkertaista: yhdellä napilla valitaan ohjelma ja toisella käynnistetään. Ohjelman kulku näkyy symbolein ja suomeksi.

Design

Selkeä käyttöpaneeli ja yksinkertainen käyttövalikko ovat esimerkkejä käyttäjäystävällisestä muotoilusta. Ohjelmapaneeli on kallistettu käyttäjää kohti ja selkeäsi merkittyjä näppäimiä on helppo käyttää.

Ammattilaisten laatua

Koneet ovat tehty kestämään yli 26 000 ohjelmaa. Laadun varmistaa jykevä rummun laakerointi, hiiletön asynkronimoottori, tehokas iskunvaimennus ja tukeva runkorakenne.

Kapasiteetti

täyttö 8,3 kg
rummun tilavuus 75 l

Linkous

Maksimi nopeus 1165 r/min
G-arvo 400 kp/kg

Ohjelmat

Mikroprosessoriohjaus kyllä
Palopyykkiohjelmia 12 kpl
Käyttöpyykkiohjelmia 3 kpl

Sähköliitäntä

Virtalaji 3N 400V 50 Hz
Liitäntäjohto 5 x 2,5 mm²
Sulakkeet 3 x 16 A
Lämmitysteho 6,0 kW
Suurin nimellisteho 6,7 kW

 Vesiliitäntä

Putkistokoko DN20
Vedenpaine 0,1 - 0,8 MPa
Kylmävesiliitäntä ulkokierre 3/4"
Kuumavesiliitäntä ulkokierre 3/4"

 Vedenpoisto, poistoventtiili

Liitäntä Ø 76 mm
Teho 210 l/min
image description

Edustajamme auttavat kaikissa kiinteistöpesulaa koskevissa asioissa.

Back to top