Skip to Content
Banner

Matonpesukone Esteri 18 RX Matto

 • Kapasiteetti 18,0-20,0 kg
 • Linkous 490 kier/min
 • Käyttöpyykin ohjelmat
 • Lisäksi matto-ohjelmat
 • Teholinkous
 • Mitat L97,0 S81,5 K141,0 cm
?

Esteri 18 RX Matto pesukone on suunniteltu mattojen, loimien ja muiden isojen tekstiilien pesuun. Teholinkoavan pesukoneen pariksi suositellaan erillistä linkoa.

Pesukone on tehty ammattikäyttöön ja on helppokäyttöinen, taloudellinen ja erittäin kestävä. Mikroprosessoriohjauksen ansiosta veden- ja sähkönkulutus ovat alhaisia.

Lataa esite Lataa käyttöohje
 • Kapasiteetti 18,0-20,0 kg
 • Linkous 490 kier/min
 • Käyttöpyykin ohjelmat
 • Lisäksi matto-ohjelmat
 • Teholinkous
 • Mitat L97,0 S81,5 K141,0 cm
?

Esteri 18 RX Matto-räätälöidyt ohjelmat

Pesukoneessa on matoille ja loimille on omat erikoisohjelmat, kuten myös haalareille. Konehuuhtelu ohjelmalla rumpu saadaan puhdistettua esim. eläinkarvoista.  Lisäksi koneessa on tavalliset käyttöpyykin ohjelmat.

Ohjelman aikana näytössä näkyy ohjelman nimi, jäljellä oleva aika ja ohjelman lämpötila. Ohjelmia voidaan muokata yhdellä lisävalinnalla: esipesu, hellävarainen rytmi, linkouksen poisto, liotus tai linkousnopeus.
Ajastettu käynnistys on valittavissa 24 tunnin päähän.

Taloudellisuus

Eco³ pesutekniikan ansiosta sähkön- ja vedenkulutus ovat merkittävästi pienempiä aiempiin malleihin verrattuna. Pesulaadusta ei ole tingitty sillä rummun uusi nystyrämuoto lisää mekaanista liikettä ja nostaa pesutehoa. Rummun nystyröiden ansiosta pyykki irtoaa rummusta helposti linkouksen jälkeen. Entistä tiheämpi rummun reiitys kastelee pyykin nopeasti ja huuhtelutulos on erinomainen.

Ekologia

RX sarjan koneissa sisä- ja ulkorummun välinen hukkatila on minimoitu sijoittamalla lämmitysvastukset omaan syvennykseen. Poistoventtiili sijaitsee suoraan rummun alla. Rakenteen ansiosta vettä käytetään tehokkaammin rummussa ja se vähentää ympäristön kuormitusta.

Ergonomia

Luukun kahva on muotoiltu käteen sopivaksi ja sitä on kevyt käyttää. Luukun suuri täyttöaukko ja 180° avautumiskulma tekevät koneen täyttämisen ja tyhjentämisen sujuvaksi. Pesuaineen annostusta helpottaa kannen etureunaan sijoitetut pulverilokerot. Näyttö opastaa käyttäjää suomeksi. Vaihtoehtona on 18 muuta kieltä. Ohjelmavalinta on yksinkertaista: yhdellä napilla valitaan ohjelma ja toisella käynnistetään. Ohjelman kulku näkyy symbolein ja suomeksi.

Design

Selkeä käyttöpaneeli ja yksinkertainen käyttövalikko ovat esimerkkejä käyttäjäystävällisestä muotoilusta. Ohjelmapaneeli on kallistettu käyttäjää kohti ja selkeäsi merkittyjä näppäimiä on helppo käyttää.

Ammattilaisten laatua

Koneet ovat tehty kestämään yli 26 000 ohjelmaa. Laadun varmistaa jykevä rummun laakerointi, hiiletön asynkronimoottori ja tukeva runkorakenne.

Kapasiteetti

täyttö 20,0 kg
rummun tilavuus 180 l

Linkous

Maksimi nopeus 490 r/min
G-arvo 100 kp/kg

Ohjelmat

Mikroprosessoriohjaus kyllä
Mattopyykkiohjelmia 5 kpl
Käyttöpyykkiohjelmia 10 kpl

Sähköliitäntä

Virtalaji 3N 400V 50 Hz
Liitäntäjohto 5 x 6 mm²
Sulakkeet 3 x 35 A
Lämmitysteho 18,0 kW
Suurin nimellisteho 18,7 kW

 Vesiliitäntä

Putkistokoko DN20
Vedenpaine 0,1 - 0,8 MPa
Kylmävesiliitäntä ulkokierre 3/4"
Kuumavesiliitäntä ulkokierre 3/4"

 Vedenpoisto, poistoventtiili

Liitäntä Ø 76 mm
Teho 210 l/min
image description

Edustajamme auttavat kaikissa kiinteistöpesulaa koskevissa asioissa.

Back to top