Skip to Content
Banner

Korkeateholinkoava pesukone Esteri W 100

  • Kapasiteetti 10,0-11,1 kg
  • Linkous 1200 kier/min
  • Käyttöpyykin ohjelmat
  • Korkeateholinkous
  • Mitat L69,6 S91,5 K1,21 cm
?

ESTERI W 100 on korkeateholinkoava täysautomaattinen pesukone, joka soveltuu kiinteistöpesuloihin, siivouskeskuksiin, palvelutaloihin, laitoksiin yms. pää- tai apukoneeksi.

Korkeateholinkouksen ansiosta erillistä linkoa ei tarvita pyykin jälkikäsittelyyn. Koneissa on mikroprosessoriohjaus, jonka ansiosta veden- ja sähkökulutus ovat alhaisia. Esteri W100 tekee pyykinkäsittelystä vaivatonta ja tehokasta.

Lataa esite Lataa käyttöohje
  • Kapasiteetti 10,0-11,1 kg
  • Linkous 1200 kier/min
  • Käyttöpyykin ohjelmat
  • Korkeateholinkous
  • Mitat L69,6 S91,5 K1,21 cm
?

Helppokäyttöinen

Koneen korkearesoluutioinen 4,3” värinäyttö on selkeä. Vakiona näyttö on suomenkielinen, mutta siihen on omalla painikkeella valittavissa 23 eri kieltä. Ohjelman jälkeen näyttö palaa suomenkieliseksi. Ohjelmavalinta on helppoa, sillä valittavissa olevat ohjelmapainikkeet ovat valaistu. Perusohjelmia on 20 ja niitä on helppo selata näytöllä. Ohjelmia voidaan muokata lisävalinnoilla: esipesu, pikapesu, puolitäyttö, liotus, lisähuuhtelu, korotettu vesitaso sekä lämpötilan ja linkouksen valinta. Vakio-ohjelmien lisäksi valittavissa erityisen käyttökohteen mukaan räätälöityjä ohjelmia. Valittavissa yksi seuraavista ryhmistä: siivous, hoitolaitos, teollisuus, ravintola, hyvinvointikeskus, leirintäalue, sairaala ja paloasema. Ohjelman aikana näytössä näkyy ohjelman nimi, jäljellä oleva aika ja ohjelman lämpötila. Ajastettu käynnistys valittavissa enintään 7 vuorokauden päähän. Hyödyllinen toiminto kun perjantaina ohjelmoi koneen pesemään pyykit maanantai aamuksi juuri ennen töihin tuloa.

Pesun uusi ulottuvuus

Rummun epäsymmetristen olakkeiden ansiosta ohjelmassa on tekstiilille räätälöity käsittely. Ohjelmaan valitun rummun pyörimissuunnan – ja rytmin mukaan kone joko lisää pyykin pesutehoa tai käsittelee sitä hellävaraisesti. Erittäin tiheäreikäinen rumpu päästää veden tasaisesti tekstiilien sekaan. Hyvän ja raikkaan huuhtelun takeena on kolme huuhtelua. Lisähuuhtelu on valittavissa käyttöön esim. pesuaineyliherkkyydestä kärsiviä varten. Suuren linkoustehon (1200 r/min/416 G) ansiosta pyykin
jäännöskosteus on vain 46%. Tämä säästää aikaa ja energiaa kuivauksessa.

Käyttömukavuutta kaikilla tasoilla

Selkeä näyttö ja A3-kokoinen laminoitu pikakäyttöohje opastavat käyttäjää. Pesuainelokero on muotoiltu käyttäjäystävälliseksi
ja siinä on oma lokero nestemäiselle pesuaineelle. Erittäin suuri täyttöluukku (halk. 35,5 cm) aukeaa täydet 180 astetta, joten kone on helppo täyttää ja tyhjentää.

Ammattilaisten laatua jatkuvaan käyttöön

Esteri W80 ja W100 ovat sveitsiläisen Schulthess AG:n valmistamia ja koneet on tehty kestämään yli 30 000 ohjelmaa. Laadun takeena ovat mm. jykevä rummun laakerointi, taajuusmuunnettu moottori, tehokas iskunvaimennus ja tukeva runkorakenne. Kiinteistöpesulakäytössä koneilla on 2 vuoden täystakuu ja 5 vuoden rakennetakuu.

Kapasiteetti

täyttö 11,1 kg
rummun tilavuus 100 l

Linkous

Maksimi nopeus 1200 r/min
G-arvo 416 kp/kg
Jäännöskosteus 46 %

Ohjelmat

Mikroprosessoriohjaus kyllä
Käyttöpyykkiohjelmia 20

Sähköliitäntä

Virtalaji 3N 400V 50 Hz
Liitäntäjohto 5 x 2,5 mm²
Sulakkeet 3 x 16 A
Lämmitysteho 9,0 kW
Suurin nimellisteho 9,4 kW

 Vesiliitäntä

Putkistokoko DN20
Vedenpaine 0,1 - 1,0 MPa
Kylmävesiliitäntä ulkokierre 3/4"
Kuumavesiliitäntä (valinnainen) ulkokierre 3/4"

 Vedenpoisto, poistoventtiili

Liitäntä Ø 50 mm
Teho 260 l/min

image description

Edustajamme auttavat kaikissa kiinteistöpesulaa koskevissa asioissa.

Back to top