Skip to Content
Banner

Pesukone Esteri FXB 180 Hygienia

  • Kapasiteetti 18 kg/täyttö
  • Linkousnopeus 939 r/min
  • Hygienia ohjelmat
  • Mitat L90, S114,5 K145,5
?

Esteri FXB 180 Hygienia pesukone on suunniteltu sairaala ja hoitokoti käyttöön. Läpiseinän pesevässä pesukoneessa on kaksi luukkua, toinen likaisen pyykin täyttämiseksi pesukoneeseen ja toinen puhtaan pyykin poisottamiseksi pesukoneesta. Pesukone pysähtyy automaattisesti siten, että rumpu on oikealla kohtaa pesun päätyttyä.

Desinfiointiohjelmat varmistavat tekstiilien hygienisyyden. Lisäksi koneessa on normaalit käyttöpyykin ohjelmat.

Pesukone on tehty ammattikäyttöön ja on helppokäyttöinen, taloudellinen ja erittäin kestävä. Mikroprosessoriohjauksen ansiosta veden- ja sähkönkulutus ovat alhaisia.

  • Kapasiteetti 18 kg/täyttö
  • Linkousnopeus 939 r/min
  • Hygienia ohjelmat
  • Mitat L90, S114,5 K145,5
?

Esteri FXB 180 Hygienia-räätälöidyt ohjelmat

Esteri FXB 180 Hygienia mallien ohjelmat on tehty sairaalan ja hoitokodin vaatehuoltoon. Lämpö- ja lämpö-kemiallinen desinfektio ohjelmat takaavat tekstiilien hygienisyyden. Uloste- ja moppipyykille on omat erikoisohjelmat. Lisäksi koneessa on konehuuhtelu ja sekä tavalliset käyttöpyykin ohjelmat.

Ohjelman aikana näytössä näkyy ohjelman nimi, jäljellä oleva aika ja ohjelman lämpötila. Ohjelmia voidaan muokata yhdellä lisävalinnalla: esipesu, hellävarainen rytmi, linkouksen poisto, liotus tai linkousnopeus.
Ajastettu käynnistys on valittavissa 24 tunnin päähän.

 

 

Taloudellisuus

Eco³ pesutekniikan ansiosta sähkön- ja vedenkulutus ovat merkittävästi pienempiä aiempiin malleihin verrattuna. Pesulaadusta ei ole tingitty sillä rummun uusi nystyrämuoto lisää mekaanista liikettä ja nostaa pesutehoa. Rummun nystyröiden ansiosta pyykki irtoaa rummusta helposti linkouksen jälkeen. Entistä tiheämpi rummun reiitys kastelee pyykin nopeasti ja huuhtelutulos on erinomainen.

Ekologia

FX sarjan koneissa sisä- ja ulkorummun välinen hukkatila on minimoitu sijoittamalla lämmitysvastukset omaan syvennykseen. Poistoventtiili sijaitsee suoraan rummun alla. Rakenteen ansiosta vettä käytetään tehokkaammin rummussa ja se vähentää ympäristön kuormitusta. Lisäksi koneen erinomainen linkousteho säästää kuivausenergiaa.

Ergonomia

Luukun kahva on muotoiltu käteen sopivaksi ja sitä on kevyt käyttää. Luukun suuri täyttöaukko ja 180° avautumiskulma tekevät koneen täyttämisen ja tyhjentämisen sujuvaksi. Pesuaineen annostusta helpottaa kannen etureunaan sijoitetut pulverilokerot. Näyttö opastaa käyttäjää suomeksi. Vaihtoehtona on 18 muuta kieltä. Ohjelmavalinta on yksinkertaista: yhdellä napilla valitaan ohjelma ja toisella käynnistetään. Ohjelman kulku näkyy symbolein ja suomeksi.

Design

Selkeä käyttöpaneeli ja yksinkertainen käyttövalikko ovat esimerkkejä käyttäjäystävällisestä muotoilusta. Ohjelmapaneeli on kallistettu käyttäjää kohti ja selkeäsi merkittyjä näppäimiä on helppo käyttää.

Ammattilaisten laatua

Koneet ovat tehty kestämään yli 26 000 ohjelmaa. Laadun varmistaa jykevä rummun laakerointi, hiiletön asynkronimoottori, tehokas iskunvaimennus ja tukeva runkorakenne.

Kapasiteetti

täyttö (1:10) 18,0 kg
rummun tilavuus 180 l

Linkous

Maksimi nopeus 939 r/min
G-arvo 370 kp/kg

Ohjelmat

Mikroprosessoriohjaus kyllä
Hygienia-ohjelmia 7 kpl
Käyttöpyykkiohjelmia 8 kpl

Sähköliitäntä

Virtalaji 3N 400V 50 Hz
Liitäntäjohto 5 x 6 mm²
Sulakkeet 3 x 35 A
Lämmitysteho 18,0 kW
Suurin nimellisteho 19,5 kW

 Vesiliitäntä

Putkistokoko DN20
Vedenpaine 0,1 - 0,8 MPa
Kylmävesiliitäntä ulkokierre 3/4"
Kuumavesiliitäntä ulkokierre 3/4"

 Vedenpoisto, poistoventtiili

Liitäntä Ø 76 mm
Teho 210 l/min
image description

Edustajamme auttavat kaikissa kiinteistöpesulaa koskevissa asioissa.

Back to top