Skip to Content
Banner

Lämpömankeli Esteri E2 160.30

  • Kapasiteetti 50 kg/h
  • Telan leveys 1600 mm
  • Telan halkaisija 300 mm
  • Laitospesula malli
?

Esteri E2 160.30 on moderni ja älykäs mankeli. Mikroprosessoriohjaus yhdistettynä kestävään mekaniikkaan tekee mankelista tehokkaan ja huoltovapaan. Mankeli on eteensyöttävä, joten se voidaan sijoittaa seinää vasten.

Lataa esite
  • Kapasiteetti 50 kg/h
  • Telan leveys 1600 mm
  • Telan halkaisija 300 mm
  • Laitospesula malli
?

Moderni lämpömankeli

Esteri E2 160.30 on moderni ja älykäs mankeli. Mikroprosessoriohjaus yhdistettynä kestävään mekaniikkaan tekee mankelista tehokkaan ja huoltovapaan.

Luotettava rakenne

Telan pehmustus teräsvillalla, päällyste erittäin hyvin lämpöä kestävä Nomex liina (250 g/m2). Kahdella tuntoelimellä varustettu termostaatti takaa tasaisen lämmön koko telalla. Tukeva mekaaninen rakenne pitää koneen rungon muodossaan. Taajuusmuunnettu moottori.

Huoltoystävällinen

Sähköosat keskitetty koneen päätyihin. Päätyjen ABS muoviset suojapaneelit ovat nopeasti poistettavissa, kaikki huoltokohteet helposti saavutettavissa. Pääkomponentit sulakesuojattuja, suojaa piirikortteja oikosulkutilanteessa.

Irrotettava tela

Irrotettava tela helpottaa merkittävästi telan ja kourun kunnossapitoa. Tela poistettuna kourun puhdistus käy vaivattomasti. Telan irrotus vie enintään 20 minuuttia. Minimoi tuotantokatkokset ja vähentää huoltokustannuksia.

Helppokäyttöinen

Selkeä ja helpokäyttöinen kosketusnäyttö. Lämpötila ja telan nopeus portaattomasti säädettävissä. Käyttötapa valittavissa: manuaalinen tai tallennetut ohjelmat. Muistiin tallennattaissa 50 ohjelmaa. Tauko toiminto säästää energiaa. Monipuolinen ohjelmisto neuvoo käytössä ja ongelmatilanteessa. Kourun ohjaus jalkapolkimella: yksi painallus laskee kourun alas, toinen painallus nostaa kourun ylös. Syöttölevy ja ulostulokouru helpottavat tekstiilin käsittelyä mankeloinnin aikana.

Tehokas

Portaaton nopeuden säätö mahdollistaa epätasaisesti kosteiden tekstiilien mankeloinnin. Kahdella tuntoelimellä varustettu termostaatti pitää telan tasalämpöisenä. Telaimuri nopeuttaa kosteuden haihtumista telalta ja nostaa mankelointitehoa.

Turvallinen käyttää

Telan levyinen jalkapoljin jättää kädet vapaiksi tekstiilin käsittelemiseen. Sormisuojaus pysäyttää telan ja nostaa lämpökourun välittömästi sormien ollessa liian lähellä kourua. Hätäseis nappi pysäyttää mankelin kaikki toiminnot välittömästi. Kourun hätänostojärjestelmä heti käytettävissä, järjestelmän käyttöön ei tarvita työkaluja. Ergonominen ja pyöreä muotoilu lisää käyttömukavuutta.

Kapasiteetti

Jäännöskosteudella 15-20 % 50 kg/h

Tela

Halkaisija 300 mm
Leveys 1600 mm

Nopeus

Telan nopeus (säädettävissä) 1-5 m/min

Sähköliitäntä

Virtalaji 3N 400V 50 Hz
Liitäntäjohto 5 x 4 mm²
Sulakkeet 3 x 25 A
Lämmitysteho 11,4 kW
Suurin nimellisteho 12,5 kW
image description

Edustajamme auttavat kaikissa kiinteistöpesulaa koskevissa asioissa.

Back to top