Skip to Content
Banner

Kylmämankeli Esteri KM 813

  • Kapasiteetti 15-25 kg/h
  • Telan leveys 730 mm
  • Telojen määrä 3 kpl
?

Kylmämankeli Esteri KM 813 soveltuu taloyhtiön ja laitospesuloiden tarpeisiin. Mankelissa on kolme alumiinista telaa, kestävä kulmavaihde, nosto ja vapautustoiminto sekä valaistus. Mankeli on erittäin yksinkertainen ja turvallinen käyttää.

Lataa esite Lataa käyttöohje
  • Kapasiteetti 15-25 kg/h
  • Telan leveys 730 mm
  • Telojen määrä 3 kpl
?

Lujarakenteinen

Esteri KM 813 on lujarakenteinen kylmämankeli taloyhtiöihin, laitoksiin ja ammattipesuloihin

Helppo käyttää

Mankeli on yksinkertainen ja turvallinen käyttää. Ohjauspaneelilla valitaan toiminnot: mankelointi, pysäytys ja telojen vapautus. Läpinäkyvä ohjainpaneeli ja yläkansi helpottavat mankeloinnin seuraamista.

Erinomainen mankelointijälki

Kolmen telan suuren puristuspaineen (560 kg/cm²) ansiosta tekstiilien mankelointijälki on korkealuokkainen. Leveät telat mahdollistavat paksujen liinavaatteiden mankeloinnin kaksinkerroin, jolloin puristusvoima tekstiiliin on suurempi ja tekstiili siliää paremmin.

Huoltovapaa rakenne

Mankelin huollontarve on aiempaa pienempi. Uusi telojen vapautustoiminto ehkäisee merkittävästi syöttövirheestä johtuvaa huollontarvetta. Syöttövirheessä telojen väliin syntyy pussi, joka kiilautuu telojen väliin. Valittaessa vapautus-toiminto liinatela nousee vinosti eteenpäin, jolloin kiilautunut pussi vapautuu ja käyttäjä saa tekstiilin poistettua mankelista. Liian paksujen tekstiilien mankeloinnin estää tekstiilipaksuuden tunnistin. Tekstiilit saa poistettua telalta ja ne voidaan mankeloida ohuemmaksi viikattuna tai valssaamalla.

Turvallinen ja kestävä

Ohjauspaneelin sormisuoja katkaisee käynnin, jos sormet ovat liian lähellä teloja. Lisäksi mankelin etupaneelissa on kaikki toiminnot keskeyttävä hätäpysäytin. Mankeliliinan käyttöikä on pidempi johtuen tekstiilien uudesta vapautustoiminnosta ja alumiinisista teloista. Kosteuden vaihtelu ei vaikuta teloihin, jolloin vältytään mankeliliinaa kuluttavalta telojen tikkuuntumiselta tai halkeamiselta. Moottorista on kulmavaihteen välityksellä suoraveto telalle. Voimansiirto on hiljaisempi ja huolettomampi kuin hihnoilla tai ketjuilla tehty voimansiirto. Mankelissa on myös ylikuormasuoja, joka katkaisee virran moottorille kuormitettaessa mankelia liikaa.

Helppo asentaa

Ahtaissa käytävissä ja ovissa mankelin kuljettamista helpottaa alas taittuva syöttöpöytä. Säätöjalat mahdollistavat koneen asentamisen vaakasuoraan. Aukaistavan yläkannen ansiosta mankeliliinan vaihto käy vaivattomasti. Kaikki huollon kannalta tärkeät komponentit on keskitetty huoltopaneelien taakse.

Kapasiteetti

Mankelointiteho 15-25 kg/h

Telat

Leveys 730 mm
Halkaisija 120 mm
Määrä 3 kpl
Materiaali alumiini
Pyörimisnopeus 14 kier/min
Maksimi telapaine* 560 kg/cm²

Sähköliitäntä

Virtalaji 3N 400V 50 Hz
Liitäntäjohto 5 x 1,5 mm²
Sulakkeet 3 x 10 A
Suurin nimellisteho 0,37 kW
 *Keskimääräinen paine mankeloitaessa on 150 kg/cm²
image description

Edustajamme auttavat kaikissa kiinteistöpesulaa koskevissa asioissa.

Back to top