Skip to Content
Banner

Kylmämankeli Esteri KM 80

  • Esteri KM 80 kylmämankeli
  • Kapasiteetti 12-20 kg/h
  • Telan leveys 600 mm
  • Telojen määrä 2 kpl
  • Kiinteistöpesula malli
?

Esteri KM 80 on kotimainen kylmämankeli, joka on tehty erityisesti kiinteistöpesulan tarpeisiin.

Mankeli on erittäin yksinkertainen ja turvallinen käyttää. Koneen ohjainpaneelilla ohjataan mankelin kaikkia toimintoja. Sormisuoja pysäyttää mankelin välittömästi sormien ollessa liian lähellä teloja. Ohjainpaneelissa on pleksilasi mankeloinnin seuraamiseen.

Lataa esite Lataa käyttöohje
  • Kapasiteetti 12-20 kg/h
  • Telan leveys 600 mm
  • Telojen määrä 2 kpl
  • Kiinteistöpesula malli
?

Kotimainen avainlipputuote

Esteri KM 80 on kotimainen kylmämankeli, joka on tehty erityisesti kiinteistöpesulan tarpeisiin. Ma13 on lujarakenteinen kylmämankeli taloyhtiöihin, laitoksiin ja ammattipesuloihin

Helppo käyttää

Mankeli on erittäin yksinkertainen ja turvallinen käyttää. Koneen ohjainpaneelilla ohjataan mankelin kaikkia toimintoja. Sormisuoja pysäyttää mankelin välittömästi sormien ollessa liian lähellä teloja. Ohjauspaneelissa on pleksilasi mankeloinnin seuraamiseen.

Erinomainen mankelointijälki

Kahden telan välinen suuri puristuspaine (340-400 kg/cm²) takaa erinomaisen mankelointituloksen. Mankelin työleveys on sama kuin lakananvetimen, jossa isot tekstiilit viikataan ennen mankelointia. Tavallista suurempia tekstiilejä varten mankelissa on valssausmahdollisuus. Mankelin rakenne ja turvalaitteet suojaavat liian paksujen tekstiilien mankeloimisesta, sekä mankeliliinan sisäänsyöttämisestä johtuvista vioista.

Ylikuormasuoja

Mankelin ainutlaatuinen patentoitu ylikuormasuoja seuraa telojen välistä etäisyyttä ja pysäyttää mankelin ennen tukoksen syntymistä. Telat vapautuvat nostettaessa ohjainpaneeli ylös, jolloin myös suoja palautuu automaattisesti. Tekstiilit voidaan nyt poistaa mankelista ja mankelointia jatkaa. Ylikuormasuoja katkaisee mankelin toiminnan moottorisuojaa huomattavasti nopeammin estäen tukosten syntymisen ja mankelin ennenaikaisen kulumisen.

Turvallinen ja kestävä

Ohjauspaneelin sormisuoja katkaisee käynnin, jos sormet ovat liian lähellä teloja. Lisäksi mankelin etupaneelissa on kaikki toiminnot keskeyttävä hätäpysäytin. Mankeliliinan käyttöikä on pidempi johtuen tekstiilien uudesta vapautustoiminnosta ja alumiinisista teloista. Kosteuden vaihtelu ei vaikuta teloihin, jolloin vältytään mankeliliinaa kuluttavalta telojen tikkuuntumiselta tai halkeamiselta. Moottorista on kulmavaihteen välityksellä suoraveto telalle. Voimansiirto on hiljaisempi ja huolettomampi kuin hihnoilla tai ketjuilla tehty voimansiirto. Mankelissa on myös ylikuormasuoja, joka katkaisee virran moottorille kuormitettaessa mankelia liikaa.

Huoltovapaa

Kahden telan ansiosta mankeliliinaan sisäänsyötettäessä ylimääräinen liina kerääntyy mankelin alla olevaan keräilypussiin. Mankelin kunnossapito on helppoa. Mankeliliinan pystyy vaihtamaan itse ilman työkaluja. Alumiiniset telat kestävät hyvin tekstiileistä tulevaa kosteutta ja pysyvät muodossaan. Hiljainen hammashihnaveto ja voimakas moottorisuojalla varustettu moottori ovat kestäviä ja pitkäikäisiä. Mankelin runko on pulverimaalattua sähkösinkittyä terästä ja varustettu säätöjaloilla.

Kapasiteetti

Mankelointiteho 12-20 kg/h

Telat

Leveys 600 mm
Halkaisija 110 mm
Määrä 2 kpl
Materiaali alumiini
Pyörimisnopeus 10 kier/min
Maksimi telapaine 340-400 kg/cm²

Sähköliitäntä

Virtalaji 1N 230V 50 Hz
Liitäntäjohto 3 x 1,5 mm²
Sulakkeet 1 x 10 A
Suurin nimellisteho 0,15 kW
image description

Edustajamme auttavat kaikissa kiinteistöpesulaa koskevissa asioissa.

Back to top