Skip to Content
Banner

Kondensoiva kuivausrumpu Esteri TW 8660

  • Kapasiteetti 5,0-7,0 kg
  • Lämpöpumppukondensoiva
  • Elektroninen kosteusohjaus
  • Asennettavissa torniksi
  • pesukoneeseen 7720
?

Esteri TW 8660 on lämpöpumpun avulla kondensoiva kuivausrumpu, jossa on monipuoliset ohjelmistot, erinomainen kuivausteho sekä erittäin hiljainen käyntiääni. Rumpu soveltuu käytettäväksi kohteissa, joissa tarvitaan kestävyyttä ja helppokäyttöisyyttä, kuten kiinteistöpesuloissa, opiskelija-asuntoloissa, laitoksissa, siivouskeskuksissa jne. TW 8660 voidaan asentaa pesukoneen Esteri 7720 päälle torniksi.

Valitse Esteri TW 8660 -kuivausrumpu, ja saat luotettavan ratkaisun, joka varmistaa parhaan mahdollisen kuivaustuloksen.

Lataa esite
  • Kapasiteetti 5,0-7,0 kg
  • Lämpöpumppukondensoiva
  • Elektroninen kosteusohjaus
  • Asennettavissa torniksi
  • pesukoneeseen 7720
?

Helppokäyttöinen

Koneen korkearesoluutioinen 4,3” värinäyttö on selkeä. Näyttö on suomenkielinen, mutta siihen on valittavissa myös muita kieliä. Ohjelmavalinta on helppoa, sillä valittavissa olevien toimintojen painikkeet on valaistu.

Kosteusohjattua perusohjelmia on 9 ja lisäksi on 2 aikaohjattua ohjelmaa. Ohjelmia voi muokata mieleisekseen lisävalinnoilla kuten kuivaustason korotus, hellävarainen ja Antibac. Perusohjelmien lisäksi koneessa on 11 tekstiilikohtaista ohjelmaa esim. urheiluvaatteet. Ohjelman aikana näytössä näkyy ohjelman nimi ja jäljellä oleva aika. Ajastetun käynnistyksen avulla voi kuivaukseen hyödyntää edullisempaa yösähköä.

3D-Kuivauksen uusi ulottuvuus

Suuri 3D-rumpu antaa pyykille enemmän tilaa aueta kuivauksen aikana. Tasaisenkuivauksen varmistavat erikoismuotoillut nostimet, jotka liikuttavat pyykkiä myös etu- ja takaosan välillä. Nostimet jakavat pienellä lastilla ilmaa huomattavasti paremmin pyykin sekaan ja täydellä lastilla avaavat pyykkiä aiempaa enemmän. Rummun suunnanvaihto estää pitkien tekstiilien rullautumisen kuivauksen aikana. Ruostumattomasta teräksestä tehty rumpu on tuettu edestä kantorullilla ja takaaltaakselilla. Rakenteen ansiosta rumpu on hiljainen ja kestävä.

Energiaa säästävä kuivaus

Lämpöpumppu kierrättää kuivauksessa käytetyn lämmön takaisin pyykkiin ja senvuoksi energiansäästö on huomattava, jopa 50% ilmakondensoivaan rumpuun verrattuna. Koneen puhdistusautomatiikka puhdistaa kondensiopatterin kuivauksen aikana keräämällään vedellä ja lopuksi poistaa nukan viemäriin.Puhdistusjärjestelmän ansiosta kone kestää pidempään, säilyttää tehonsa jatarvitsee vähemmän huoltoa.

Käyttömukavuutta kaikilla tasoilla

Selkeä käyttöpaneeli ja A3-kokoinen laminoitu pikakäyttöohje opastavat käyttäjää.Rummun valaistus, iso täyttöaukko (halk. 36 cm) sekä 180° aukeava täyttöluukkutekevät koneen mukavaksi käyttää. Luukku on oikeakätinen, mutta onmuutettavissa myös vasenkätiseksi. Lämpöpumpun vuoksi kone tuottaa vain vähän lämpöä tilaan, joten koneen voi asentaa myös pieneen tilaan. Erinomaisenäänieristyksen ansiosta käyntiääni on erittäin hiljainen (61 dbA). Torniasennussarjalla rummun voi asentaa torniksi pesukoneen Esteri 7720 päälle.

Ammattilaisten laatua jatkuvaan käyttöön

Esteri TW 8660 kuivausrummun valmistaa sveitsiläinen Schulthess AG, jolla on yli 100 vuoden kokemus pesulakoneiden valmistuksesta. Kiinteistöpesulakäytössäkoneillaon 2 vuoden täystakuu ja 5 vuoden rakennetakuu (lisätietoja Esteri-5 -takuuehdoissa).

Kapasiteetti

Täyttö 7,0 kg
Rummun tilavuus 130 l

Ohjelmat

Mikroprosessoriohjaus  kyllä
Kuivausohjelmia 11

Sähköliitäntä

Virtalaji 1N 230V 50 Hz
Liitäntäjohto 3 x 1,5 mm²
Sulakkeet 1 x 10 A
Suurin nimellisteho 0,90 kW

 Poistovesiliitäntä

Liitäntä Ø 22 mm
Max. nostokorkeus 1000 mm
image description

Edustajamme auttavat kaikissa kiinteistöpesulaa koskevissa asioissa.

Back to top