Skip to Content
Banner

Kondensoiva kuivausrumpu Esteri TW 9360

  • Kapasiteetti 6,0-8,0 kg
  • Lämpöpumppukondensoiva
  • Elektroninen kosteusohjaus
  • Asennettavissa torniksi
  • pesukoneeseen 8940/9240
?

Esteri TW 9360 on lämpöpumpun avulla kondensoiva kuivausrumpu, jossa on monipuoliset ohjelmistot, erinomainen kuivausteho sekä erittäin hiljainen käyntiääni. Rumpu soveltuu käytettäväksi kohteissa, joissa tarvitaan kestävyyttä ja helppokäyttöisyyttä, kuten kiinteistöpesuloissa, opiskelija-asuntoloissa, laitoksissa, siivouskeskuksissa jne. TW 9360 voidaan asentaa pesukoneen Esteri 8940 tai 9240 päälle torniksi.

Lataa esite
  • Kapasiteetti 6,0-8,0 kg
  • Lämpöpumppukondensoiva
  • Elektroninen kosteusohjaus
  • Asennettavissa torniksi
  • pesukoneeseen 8940/9240
?

Kuivausrumpu ammattikäyttöön

Esteri TW 9360 on suunniteltu kohteisiin, joissa tarvitaan kestävyyttä ja helppokäyttöisyyttä. Rumpu on yhteensopiva 8940 ja 9240 pesukoneiden kanssa. Monipuolinen ohjelmisto, erinomainen kuivausteho ja erittäin hiljainen käyntiääni ovat Esterin parhaita puolia.

Monipuoliset ohjelmat

Koneessa on yhdeksän kosteusohjattua ohjelmaa ja lisäksi aikaohjattu ohjelma. Käyttö on helppoa: selataan nuolinäppäimellä haluttu ohjelma näkyviin ja valitaan se valintanäppäimellä, tämän jälkeen painetaan käynnistysnappia. Ohjelmia voi muokata mieleisikseen lisävalinnoilla: siliävät, hellävarainen kuivaus ja sekapyykki. Lisävalintanappeja voidaan kytkeä myös pois käytöstä. Lisäksi rummussa on 10 erikoisohjelmaa eri pyykeille kuten liinavaatteet, frotee, paidat, farkut ja villapöyhintä.
Käyttöä opastaa suuri värinäyttö, johon on valittavissa suomen lisäksi 17 muuta kieltä. Ohjelman jälkeen näyttö palaa takaisin suomenkieliseksi. Ohjelman aikana näytössä näkyy ohjelman nimi ja jäljellä oleva aika.

Tehokas kuivaus

Suuri rumpu antaa pyykille enemmän tilaa oieta. Tasaisen ilmavirtauksen varmistavat kierteisen muotoiset nostimet. Lisäksi rummun suunnanvaihto lakana- ja froteeohjelmissa estää pyykin rullautumisen. Kosteuden poistamista tehostaa erittäin suuri lämmönvaihdin. Näiden ominaisuuksien ansiosta kuivausajat ovat lyhyitä, esimerkiksi kaappikuiva puuvillaohjelman kesto: 48 min. Nopeat ohjelmat tekevät pesulasta tehokkaamman.

Käyttömukavuutta kaikilla tasoilla

Selkeä käyttöpaneeli ja A3-kokoinen laminoitu pikakäyttöohje opastavat käyttäjää. Rummun valaistus, iso täyttöaukko (halk. 36 cm) sekä 180° aukeava täyttöluukku tekevät koneen mukavaksi käyttää. Luukku on oikeakätinen, mutta on muutettavissa myös vasenkätiseksi. Erinomaisen äänieristyksen ansiosta käyntiääni on erittäin hiljainen (60 dbA). Torniasennussarjalla rumpu voidaan asentaa torniksi pesukoneiden Esteri 8940 ja 9240 päälle.

Ammattilaisten laatua jatkuvaan käyttöön

Esteri TW 9360 kuivausrummun valmistaa sveitsiläinen Schulthess AG. Kone on tehty kestämään yli 20 000 ohjelmaa. Kiinteistöpesulakäytössä koneilla on 2 vuoden täystakuu ja 5 vuoden rakennetakuu (lisätietoja Esteri-5 -takuuehdoissa).

Kapasiteetti

Täyttö 8,0 kg
Rummun tilavuus 150 l

Kulutustiedot¹

Kuivausaika 60 min
Energiankulutus 0,22 kWh/kg
Jäännöskosteus 45 %

Ohjelmat

Mikroprosessoriohjaus  kyllä
Kuivausohjelmia 15

Sähköliitäntä, vakio

Virtalaji 2N 400V 50 Hz
Liitäntäjohto 4 x 1,5 mm²
Sulakkeet 2 x 10 A
Lämmitysteho 2,0 kW
Suurin nimellisteho 3,4 kW

 Sähköliitäntä, alennettu teho 16A

Virtalaji 1N 230V 50 Hz
Liitäntäjohto 3 x 2,5 mm²
Sulakkeet 1 x 16 A
Lämmitysteho 2,0 kW
Suurin nimellisteho 3,4 kW

 Poistovesiliitäntä

Liitäntä Ø 22 mm
Max. nostokorkeus 1000 mm
image description

Edustajamme auttavat kaikissa kiinteistöpesulaa koskevissa asioissa.

Back to top