Skip to Content
Banner

Kondensoiva kuivausrumpu Esteri TW 9360

  • Kapasiteetti 6,0-8,0 kg
  • Lämpöpumppukondensoiva
  • Elektroninen kosteusohjaus
  • Asennettavissa torniksi
  • pesukoneeseen 8940/9240
?

Esteri TW 9360 on lämpöpumpun avulla kondensoiva kuivausrumpu, jossa on monipuoliset ohjelmistot, erinomainen kuivausteho sekä erittäin hiljainen käyntiääni. Rumpu soveltuu käytettäväksi kohteissa, joissa tarvitaan kestävyyttä ja helppokäyttöisyyttä, kuten kiinteistöpesuloissa, opiskelija-asuntoloissa, laitoksissa, siivouskeskuksissa jne. TW 9360 voidaan asentaa pesukoneen Esteri 8940 tai 9240 päälle torniksi.

Valitse Esteri TC 9360 -kuivausrumpu, ja saat luotettavan ratkaisun, joka varmistaa parhaan mahdollisen kuivaustuloksen.

Lataa esite Lataa käyttöohje
  • Kapasiteetti 6,0-8,0 kg
  • Lämpöpumppukondensoiva
  • Elektroninen kosteusohjaus
  • Asennettavissa torniksi
  • pesukoneeseen 8940/9240
?

Helppokäyttöinen

Koneen korkearesoluutioinen 4,3” värinäyttö on selkeä. Näyttö on suomenkielinen, mutta siihen on omalla painikkeella valittavissa 22 muuta kieltä. Ohjelman jälkeen näyttö palaa suomenkieliseksi. Ohjelmavalinta on helppoa, sillä valittavissa olevien toimintojen painikkeet on valaistu.
Kosteusohjattua perusohjelmia on 9 ja lisäksi on 2 aikaohjattua ohjelmaa. Ohjelmia voi muokata mieleisekseen lisävalinnoilla kuten kuivaustason korotus, hellävarainen ja rummun suunnanvaihto. Perusohjelmien lisäksi koneessa on 11 tekstiilikohtaista ohjelmaa esim. urheiluvaatteet. Ohjelman aikana näytössä näkyy ohjelman nimi ja jäljellä oleva aika. Ajastetun käynnistyksen avulla voi kuivaukseen hyödyntää edullisempaa yösähköä.

3D-Kuivauksen uusi ulottuvuus

Suuri 3D-rumpu antaa pyykille enemmän tilaa aueta kuivauksen aikana. Tasaisen kuivauksen varmistavat erikoismuotoillut nostimet, jotka liikuttavat pyykkiä myös etu- ja takaosan välillä. Nostimet jakavat pienellä lastilla ilmaa huomattavasti paremmin pyykin sekaan ja täydellä lastilla avaavat pyykkiä aiempaa enemmän. Rummun suunnanvaihto estää pitkien tekstiilien rullautumisen kuivauksen aikana. Ruostumattomasta teräksestä tehty rumpu on tuettu edestä kantorullilla ja takaalta akselilla. Rakenteen ansiosta rumpu on hiljainen ja kestävä.

Energiaa säästävä kuivaus

Lämpöpumppu kierrättää kuivauksessa käytetyn lämmön takaisin pyykkiin ja sen vuoksi energiansäästö on huomattava, jopa 50% ilmakondensoivaan rumpuun verrattuna. Koneen puhdistusautomatiikka puhdistaa kondensiopatterin kuivauksen aikana keräämällään vedellä ja lopuksi poistaa nukan viemäriin. Puhdistusjärjestelmän ansiosta kone kestää pidempään, säilyttää tehonsa ja tarvitsee vähemmän huoltoa. Lämpöpumpun suuren kompressorin vuoksi kuivausajat ovat lyhyitä, esimerkiksi kaappikuiva puuvillaohjelman kesto on 70 min.

Käyttömukavuutta kaikilla tasoilla

Selkeä käyttöpaneeli ja A3-kokoinen laminoitu pikakäyttöohje opastavat käyt- täjää. Rummun valaistus, iso täyttöaukko (halk. 36 cm) sekä 180° aukeava täyttö- luukku tekevät koneen mukavaksi käyttää. Luukku on oikeakätinen, mutta on muutettavissa myös vasenkätiseksi. Lämpöpumpun vuoksi kone tuottaa vain vähän lämpöä tilaan, joten koneen voi asentaa myös pieneen tilaan. Erinomaisen äänieristyksen ansiosta käyntiääni on erittäin hiljainen (56 dbA). Torniasennussarjalla rummun voi asentaa torniksi pesukoneen Esteri 8940 tai 9240 päälle.

Ammattilaisten laatua jatkuvaan käyttöön

Esteri TW 9360 kuivausrummun valmistaa sveitsiläinen Schulthess AG. Kone on tehty kestämään yli 20 000 ohjelmaa. Kiinteistöpesulakäytössä koneilla on 2 vuoden täystakuu ja 5 vuoden rakennetakuu (lisätietoja Esteri-5 -takuuehdoissa).

Kapasiteetti

Täyttö 8,0 kg
Rummun tilavuus 150 l

Kulutustiedot¹

Kuivausaika 60 min
Energiankulutus 0,22 kWh/kg
Jäännöskosteus 45 %

Ohjelmat

Mikroprosessoriohjaus  kyllä
Kuivausohjelmia 15

Sähköliitäntä, vakio

Virtalaji 2N 400V 50 Hz
Liitäntäjohto 4 x 1,5 mm²
Sulakkeet 2 x 10 A
Lämmitysteho 2,0 kW
Suurin nimellisteho 3,4 kW

 Sähköliitäntä, alennettu teho 16A

Virtalaji 1N 230V 50 Hz
Liitäntäjohto 3 x 2,5 mm²
Sulakkeet 1 x 16 A
Lämmitysteho 2,0 kW
Suurin nimellisteho 3,4 kW

 Poistovesiliitäntä

Liitäntä Ø 22 mm
Max. nostokorkeus 1000 mm
image description

Edustajamme auttavat kaikissa kiinteistöpesulaa koskevissa asioissa.

Back to top