Skip to Content
Banner

Kuivauskaappi Esteri KK 180

  • Esteri KK 180 kuivauskaappi
  • Kapasiteetti 12-14 kg
  • Aikaohjaus
  • Poistoilmaliitäntä
  • Uloskääntyvät ripustimet
?

Esteri KK 180 on kotimainen poistohormiliitäntäinen kuivauskaappi, joka soveltuu siivouskeskuksiin ja kiinteistöpesuloihin. Kaapissa on uloskääntyvät ripustimet.

Lataa esite Lataa käyttöohje
  • Kapasiteetti 12-14 kg
  • Aikaohjaus
  • Poistoilmaliitäntä
  • Uloskääntyvät ripustimet
?

Helppo käyttää

Kaapin täyttöä helpottavat kaksi ovea ja uloskääntyvät ripustimet. Eri pyykkilajeja varten on portaaton lämpötilan säätö sekä 2 tunnin ajastin kuivausajan valintaan.

Monipuoliset ripustimet

Kaapissa on 20 ripustinta, jossa kussakin on apulanka. Suuret tekstiilit ripustetaan apulangan yli, jolloin liepeiden väliin jää ilmatila. Pientekstiilejä kuivattaessa apulangat tuplaavat ripustuspituuden.

Nopea kuivaus

Tehokkaan ilmankierron ansiosta pyykki kuivuu kaapissa tasaisesti. Kuiva ja lämmin ilma puhalletaan pyykin alle ja poistetaan kaapin yläosasta, joten ilma joutuu kulkemaan pyykkien lävitse. Ripustintangot kääntyvät ulospäin ja niissä on erilliset ripustinlangat pikkupyykille.

Säästää energiaa

Kuivauskaappi kierrättää suuren osan ilmasta takaisin kuivaukseen, jolloin lämpö hyödynnetään uudestaan. Tämän ansiosta pyykin kuivauksen energiankulutus on alhainen.

Kestävä ja turvallinen

Kaappi on tukevarakenteinen ja valmistettu pulverimaalatusta sähkösinkitystä teräksestä. Ovien lapsiturvallinen lukitus mahdollistaa avaamisen myös sisäpuolelta. Uudelleen kytkettävä ylilämpösuoja estää kaapin vaurioitumisen esim. ylitäytössä.

Helppo huoltaa

Kaapin nukkasuodatin on helposti puhdistettavissa harjalla tai kädellä pyyhkäisten. Kaikki huollon kannalta tärkeät komponentit on keskitetty huoltopaneelin taakse.

Yksinkertainen asentaa

Modulirakenteinen kaappi voidaan purkaa siirtämisen helpottamiseksi. Kaappi kytketään omaan poistokanavaan. Säätöjaloilla kaappi säädetään suoraksi ja kaatumisen estämiseksi kaappi

Kapasiteetti

Täyttömäärä 14 kg

Ripustimet

Tangot 36 kpl
Suurin ripustuspituus 55 m

Sähköliitäntä

Virtalaji 3N 400V 50 Hz
Liitäntäjohto 5 x 2,5 mm²
Sulakkeet 3 x 16 A
Suurin nimellisteho 9,0 kW

 Poistohormiliitäntä

Halkaisija Ø 125 mm
Ilmamäärä 300 m³/h
Suurin sallittu vastapaine 150 Pa
image description

Edustajamme auttavat kaikissa kiinteistöpesulaa koskevissa asioissa.

Back to top