Skip to Content
Banner

Kuivauskaappi Esteri Föhn 61 H

  • Esteri Föhn 61 H kuivauskaappi
  • Kapasiteetti 5-6 haalaria
  • Aikaohjaus
  • Lämpöpumppukondensoiva
  • Sopii kalvotekstiileille
?

Esteri Föhn 61 H on kotimainen kondensoiva kuivauskaappi, joka on tarkoitettu aikuisten haalarien, takkien ja housujen kuivaamiseen. Kaappi toimii energiaa säästävällä lämpöpumpulla. Kosteuden kondensoinnin ansiosta kaappi ei tarvitse poistohormiliitäntää.

Lataa esite
  • Kapasiteetti 5-6 haalaria
  • Aikaohjaus
  • Lämpöpumppukondensoiva
  • Sopii kalvotekstiileille
?

Föhn 61 H-haalarien kuivaukseen

Kaappi on tarkoitettu aikuisten haalareiden, takkien ja housujen kuivaamiseen. Asut ripustetaan henkareilla kaapissa olevaan ripustustankoon. Lisäksi kaapissa on 18 kaksipuolista ripustinta. Suuret tekstiilit ripustetaan molempien lankojen yli, jolloin liepeiden väliin jää ilmatila. Ripustimet voi kääntää alas pitkiä tekstiilejä kuivattaessa. Pientekstiilit ripustetaan molemmin puolin ripustinta, jolloin ripustuspituus tuplaantuu. Oven 12 lapastelinettä soveltuvat lapasten, hanskojen ja sukkien kuivaukseen (lisävaruste).

Hellävarainen kuivaus

Kaapissa saa kuivata kalvotekstiilejä (esim. Gore-Tex). Lämpöpumpputoiminen kuivaus tehdään miedossa lämpötilassa, jolloin tekstiilit säilyttävät ominaisuutensa.

Tehokas ilmankierto

Ainutlaatuisen ilmankiertojärjestelmän ansiosta kuivaustulos on tasainen. Kuiva ja lämmin ilma puhalletaan kaapin takaseinän aukoista suoraan vaatteiden sekaan. Ilma kulkee tekstiilien lävitse, sillä imu kondenssiyksikköön on kaapin alaosassa. Ilmakierron ansiosta kuivaus on nopeampaa, etenkin erikoiskuituisia vaatteita kuivattaessa.

Säästää energiaa

Kondenssilaite on energiaa talteenottava lämpöpumppu, joka käyttää lämmön uudestaan kuivaukseen. Energiansäästö tavalliseen kaappiin verrattuna on 50 %.

Kestävä ja turvallinen

Kaappi on tukevarakenteinen ja valmistettu pulverimaalatusta sähkösinkitystä teräksestä. Oven lapsiturvallinen lukitus mahdollistaa avaamisen myös sisäpuolelta. Häiriötilanteessa CPS-järjestelmä suojaa koneen sydäntä, kompressoria, vaurioitumiselta.

Helppo asentaa ja huoltaa

Lämpöpumpun avulla kondensoiva kaappi ei tarvitse hormiliitäntää eikä tehostettua ilmanvaihtoa. Vedenpoistoliitäntä on kaapin takana, josta poistoletkun voi johtaa molemmille puolille kaappia. Lisävarusteena on saatavissa kaapin sisälle sijoitettu vedenkeräystankki tai kondenssivesipumppu.

Kapasiteetti

Täyttömäärä 4 kg
Suositeltava haalarimäärä* 4-6 kpl

Ripustimet

Tanko henkarille 1 kpl
Tangot pyykille 18 kpl
Suurin ripustuspituus 18 m

Sähköliitäntä

Virtalaji 1N 230V 50 Hz
Liitäntäjohto 3 x 1,5 mm²
Sulakkeet 1 x 10 A
Suurin nimellisteho 0,9 kW

 Vedenpoistoliitäntä

Liitäntä Ø 19 mm
Korkeus lattiasta 130 mm
Teho 0,01 l/min
 *Tangolle mahtuu enintään 6 kpl aikuisten haalareita.
image description

Edustajamme auttavat kaikissa kiinteistöpesulaa koskevissa asioissa.

Back to top