Skip to Content
Banner

Kuivauskaappi Esteri Föhn 180 P

 • Esteri Föhn 180 P kuivauskaappi
 • Kapasiteetti 12-14 kg
 • Aikaohjaus
 • Lämpöpumppukondensoiva
 • Sopii kalvotekstiileille
 • Päiväkotivarustus 180 P
 • Uloskääntyvät ripustimet
?

Esteri Föhn 180 P on kotimainen kondensoiva kuivauskaappi, joka soveltuu päiväkoteihin, siivouskeskuksiin ja kiinteistöpesuloihin. Kaapin kondensioperiaate on energiaa säästävä lämpöpumppu, jossa kaikki lämpö hyödynnetään uudestaan, jolloin energiansäästö on huomattava. P-Päiväkotiversiossa on lapastelineet ovissa sekä uloskääntyvät ripustimet.

Lataa esite Lataa käyttöohje
 • Kapasiteetti 12-14 kg
 • Aikaohjaus
 • Lämpöpumppukondensoiva
 • Sopii kalvotekstiileille
 • Päiväkotivarustus 180 P
 • Uloskääntyvät ripustimet
?

Tehokas

Esteri Föhn 180 on lämpöpumpun avulla kondensoiva kuivauskaappi, jossa on suuri kapasiteetti

P-Päiväkotiversio

P mallien ripustintangot kääntyvät ulospäin ja niissä on erilliset ripustinlangat pikkupyykille. Ovissa on lapastelineet lapasille ja pipoille. Kuivausta nopeuttaa kondenssilaitteen korkea vedenerotusteho, jolloin pyykkiin tulee jatkuvasti suuri määrä kuivaa ilmaa.

Helppo käyttää

Kaapin täyttöä helpottavat kaksi ovea ja uloskääntyvät ripustimet. Kuivaus käynnistetään valitsemalla kuivausaika 0-4 h ajastimesta.

Hellävarainen kuivaus

Kaapissa saa kuivata erikoiskuituisia tekstiilejä (esim. Gore-Tex, Reimatec). Lämpöpumpputoiminen kuivaus tehdään miedossa lämpötilassa, jolloin tekstiilit säilyttävät ominaisuutensa.

Suuri kapasiteetti

Kaapissa on 20 ripustinta, jossa kussakin on apulanka. Suuret tekstiilit ripustetaan apulangan yli, jolloin liepeiden väliin jää ilmatila. Apulangoille voidaan myös ripustaa pientekstiilejä, jolloin kaapin ripustuspituus tuplaantuu.

Nopea kuivaus

Tehokkaan ilmankierron ansiosta pyykki kuivuu kaapissa tasaisesti. Kuiva ja lämmin ilma puhalletaan pyykin alle ja imetään kaapin yläosasta kondenssilaitteeseen kuivattavaksi, joten ilma joutuu kulkemaan pyykkien lävitse. Kuivausta nopeuttaa kondenssilaitteen korkea vedenerotusteho, jolloin pyykkiin tulee jatkuvasti suuri määrä kuivaa ilmaa.

Säästää energiaa

Kondenssilaite on energiaasäästävä lämpöpumppu, joka hyödyntää kaiken lämmön uudestaan. Siksi pyykin kuivauksen energiankulutus on erittäin pieni.

Kestävä ja turvallinen

Kaappi on tukevarakenteinen ja valmistettu pulverimaalatusta sähkösinkitystä teräksestä. Ovien lapsiturvallinen lukitus mahdollistaa avaamisen myös sisäpuolelta. Häiriötilanteessa CPS-järjestelmä suojaa koneen sydäntä, kompressoria, vaurioitumiselta.

Helppo asentaa ja huoltaa

Kondensoiva kaappi ei tarvitse kanavaliitäntää ja lämpöpumpputoiminnon ansiosta myöskään ilmanvaihtoa ei tarvitse tehostaa. Modulirakenteinen kaappi voidaan purkaa  siirtämisen helpottamiseksi. Vedenpoistoliitäntä on kaapin oikeassa päädyssä (tilauksesta saatavilla myös vasenpuoleisena).

Kaapin nukkasuodatin on helposti puhdistettavissa harjalla tai kädellä pyyhkäisten. Kaikki huollon kannalta tärkeät komponentit on keskitetty huoltopaneelien taakse.

Kapasiteetti

Täyttömäärä 14 kg
Suositeltava määrä lasten asuja ??  kpl

Ripustimet

Tangot 36 kpl
Lapastelineet 24 kpl
Suurin ripustuspituus 55 m

Sähköliitäntä

Virtalaji 3N 400V 50 Hz
Liitäntäjohto 5 x 1,5 mm²
Sulakkeet 3 x 10 A
Suurin nimellisteho 1,7 kW

 Vedenpoistoliitäntä

Liitäntä Ø 32 mm
Korkeus lattiasta 810 mm
Teho 0,05 l/min
image description

Edustajamme auttavat kaikissa kiinteistöpesulaa koskevissa asioissa.

Back to top