Skip to Content
Banner

Kuivauskaappi Esteri Föhn 120

 • Esteri Föhn 120 kuivauskaappi
 • Kapasiteetti 6-8 kg
 • Aikaohjaus
 • Lämpöpumppukondensoiva
 • Sopii kalvotekstiileille
 • Uloskääntyvät ripustimet
?

Esteri Föhn 120 on kotimainen kondensoiva kuivauskaappi, joka soveltuu siivouskeskuksiin ja kiinteistöpesuloihin. Kaapin kondensioperiaate on energiaa säästävä lämpöpumppu, jossa kaikki lämpö hyödynnetään uudestaan, jolloin energiansäästö on huomattava. Kaapissa on uloskääntyvät ripustimet.

Lataa esite Lataa käyttöohje
 • Kapasiteetti 6-8 kg
 • Aikaohjaus
 • Lämpöpumppukondensoiva
 • Sopii kalvotekstiileille
 • Uloskääntyvät ripustimet
?

Tehokas

Esteri Föhn 120 on lämpöpumpun avulla kondensoiva kuivauskaappi, jossa on suuri kapasiteetti

Säästää energiaa

Kondenssilaite on energiaasäästävä lämpöpumppu, joka hyödyntää kaiken lämmön uudestaan. Siksi pyykin kuivauksen energiankulutus on erittäin pieni.

Kestävä ja turvallinen

Kaappi on tukevarakenteinen ja valmistettu pulverimaalatusta sähkösinkitystä teräksestä. Ovien lapsiturvallinen lukitus mahdollistaa avaamisen myös sisäpuolelta. Häiriötilanteessa CPS-järjestelmä suojaa koneen sydäntä, kompressoria, vaurioitumiselta.

Helppo asentaa ja huoltaa

Kondensoiva kaappi ei tarvitse kanavaliitäntää ja lämpöpumpputoiminnon ansiosta myöskään ilmanvaihtoa ei tarvitse tehostaa. Modulirakenteinen kaappi voidaan purkaa siirtämisen helpottamiseksi. Vedenpoistoliitäntä on kaapin oikeassa päädyssä (tilauksesta saatavilla myös vasenpuoleisena). Kaapin nukkasuodatin on helposti puhdistettavissa harjalla tai kädellä pyyhkäisten. Kaikki huollon kannalta tärkeät komponentit on keskitetty huoltopaneelien taakse.

Helppo käyttää

Kaapin täyttöä helpottavat kaksi ovea ja uloskääntyvät ripustimet. Kuivaus käynnistetään valitsemalla kuivausaika 0-120 min ajastimesta.

Hellävarainen kuivaus

Kondensointimenetelmän ansiosta pyykki kuivuu miedossa lämpötilassa, joten kaappi sopii myös erikoiskuituisten tekstiilien (esim. lastenvaatteet, ulkoiluasut) kuivaamiseen. Lisäksi riippukuivaus ei kuluta tekstiilejä.

Suuri kapasiteetti

Kaapissa on 20 ripustinta, jossa kussakin on apulanka. Suuret tekstiilit ripustetaan apulangan yli, jolloin liepeiden väliin jää ilmatila. Apulangoille voidaan myös ripustaa pientekstiilejä, jolloin kaapin ripustuspituus tuplaantuu.

Nopea kuivaus

Tehokkaan ilmankierron ansiosta pyykki kuivuu kaapissa tasaisesti. Kuiva ja lämmin ilma puhalletaan pyykin alle ja imetään kaapin yläosasta kondenssilaitteeseen kuivattavaksi, joten ilma joutuu kulkemaan pyykkien lävitse.

Kapasiteetti

Täyttömäärä 8 kg

Ripustimet

Tangot 32 kpl
Suurin ripustuspituus 20 m

Sähköliitäntä

Virtalaji 3N 400V 50 Hz
Liitäntäjohto 5 x 1,5 mm²
Sulakkeet 3 x 10 A
Suurin nimellisteho 1,2 kW

 Vedenpoistoliitäntä

Liitäntä Ø 32 mm
Korkeus lattiasta 810 mm
Teho 0,05 l/min
image description

Edustajamme auttavat kaikissa kiinteistöpesulaa koskevissa asioissa.

Back to top