Skip to Content
Banner

Kondensoiva kuivausrumpu Esteri TF 190

  • Kapasiteetti 8,0-10,0 kg
  • Ilmakondensoiva
  • Kuivuustunnistus
  • Erillinen kondenssilaite
?

Esteri TF 190 on tehokas ja lujarakenteinen kuivausrumpu, joka soveltuu kiinteistöpesuloihin, palvelutaloihin, laitoksiin yms. TF 190 on ilmakondensoiva eikä siten vaadi erillistä poistohormia kosteuden poistoon. Kosteus johdetaan kondensiolaitteesta lattiakaivoon.

Esteri

Kuivausrummun kondensiolaite

Lataa esite Lataa käyttöohje
  • Kapasiteetti 8,0-10,0 kg
  • Ilmakondensoiva
  • Kuivuustunnistus
  • Erillinen kondenssilaite
?

Kuivausrumpu ammattikäyttöön

Esteri TF 190 on kuivuustunnistimella varustettu kondensoiva kuivausrumpu.

Säästää aikaa ja energiaa

Kuivuustunnistin katkaisee kuivauksen kun pyykki on säädetyn kuivaa.Rummun suuri halkaisija ja pitkittäis virtaus tehostavat ilmankiertoa pyykissä. Näin kuivaustulos on tasaisempi vähäisemmällä energiankulutuksella.

Helppokäyttöiset ohjelmat

Koneessa on 6 kuivuustunnistusohjelmaa ja lisäksi aikakuivaus 0-70min. Joka ohjelmalle on valittavissa kolme eri lämpötilaa. Monipuoliset ohjelmat varmistavat optimaalisen kuivauksen kaikille tekstiililaaduille. Käännettävää ohjelmavalitsinta on helppo käyttää. Suuri täyttöaukko ja 180° avautuva täyttöluukku helpottavat täyttöä.

Hellävarainen kuivaus

Sisärumpu on sileäseinäinen ja siten hellävarainen pyykille. Suuri rummun halkaisija vähentää pyykin rypistymistä ja tekee siitä kuohkeampaa. Pitkittäisvirtaus jakaa ilman tasaisesti pyykkiin ja kuivausaika on lyhyempi. Ohjelman lopussa on aina rypistymisen ehkäisevä jäähdytys.

Vähemmän huoltoa, enemmän käyttöä

Kiertoilman kaksinkertainen nukkasuodatus ja jäähdytysilman suodatin pidentävät koneen huoltoväliä. Suodattimet ovat helposti käyttäjän puhdistettavissa. Rumpu pysyy puhtaana ja säästytään turhilta huoltokäynneiltä.

Helppo asentaa ja huoltaa

Kondenssilaitteen ansiosta poistokanavaa ei tarvita. Luukun kätisyys on valittavissa asennuspaikan mukaan. Rummun asennuksessa tulee huomioida tilan riittävä ilmanvaihto, koska kuivaukseen käytettävä energia päätyy huoneeseen lämpönä. Kunnossapito on vaivatonta, puhaltimen ja kondens-silaitteen pystyy puhdistamaan itse. Eteen aukeavat huoltopaneelit nopeuttavat koneen huoltoa.

Kapasiteetti

Täyttö 8,0-10,0 kg
Rummun tilavuus 201 l

Ohjelmat

Kosteusohjattuja 6
Aikakuivaus 0-70 min

Sähköliitäntä

Virtalaji 3N 400V 50 Hz
Liitäntäjohto 5 x 1,5 mm²
Sulakkeet 3 x 10 A
Lämmitysteho 5,3 kW
Suurin nimellisteho 5,6 kW

Poistovesiliitäntä, kondensiolaite

Liitäntä Ø 32 mm
Teho 0,07 l/mm
image description

Edustajamme auttavat kaikissa kiinteistöpesulaa koskevissa asioissa.

Back to top