Pesulan varausjärjestelmät

Pesulan varausjärjestelmä taloyhtiöihin

Esteri AirWallet on hankinta- ja käyttökustannuksiltaan edullinen pesulan varausjärjestelmä taloyhtiön pesutupaan. Järjestelmä voidaan yhdistää kaikenmerkkisiin koneisiin. Helppokäyttöinen mobiilisovellus tekee pesutuvan varaamisesta asukkaille nopeaa ja vaivatonta. Sovellusta voidaan käyttää myös maksujärjestelmänä.

Ota yhteyttä varausjärjestelmistä

 

Varaus- ja maksujärjestelmä Esteri AirWallet Pro 310

Varaus- ja maksujärjestelmä Esteri AirWallet Pro 310

  • Varausjärjestelmä
  • Maksujärjestelmä
  • Mobiilimaksu
  • Sopii kaikenmerkkisiin koneisiin
Seinäpääte Esteri AirWallet Anton

Seinäpääte Esteri AirWallet Anton

  • Lisävaruste Esteri Airwallet järjestelmään
  • Mobiilimaksu

 

Pesutuvan varausjärjestelmän käyttöönotto

AirWallet otetaan käyttöön kytkemällä laiteohjaimet pesulan koneisiin ja aktivoidaan ne sähköisen varausjärjestelmän. Käyttäjät lataavat ilmaisen Airwallet-sovelluksen puhelimiinsa. Aloituskustannukset ovat pienet, sillä pesutupaan ei tarvitse asentaa erillistä internetyhteyttä. Järjestelmä hyödyntää käyttäjän mobiililaitteen verkko- ja bluetooth-yhteyttä.

Pesulan varausjärjestelmän hallinta tapahtuu internetpohjaisen sovelluksen kautta. Suojattua järjestelmää voivat käyttää vain taloyhtiön valtuuttamat henkilöt. Järjestelmään voidaan määritellä esimerkiksi, kuinka pitkiä pyykkivuoroja kalenterista voi varata ja missä ajassa käyttämättä jäänyt pesuvuoro vapautuu takaisin kalenteriin.

Sovelluksen avulla taloyhtiö voi myös seurata maksuhistoriaa, koneiden käyttöastetta ja käyttäjien määriä. Taloyhtiöltä veloitetaan pieni kuukausimaksu sovelluksen ylläpidosta, mutta muita kuluja ei tule.

Kysy lisää varausjärjestelmästä

Helppokäyttöinen mobiilisovellus

Pesutuvan varausjärjestelmä toimii kätevästi asukkaiden omilla mobiililaitteilla, jolloin pyykkivuoron voi varata mistä ja milloin tahansa eikä varausvihkoja enää tarvita. Asukkaat lataavat ilmaisen, suomenkielisen mobiilisovelluksen ja kirjautuvat sisään palveluun. 

Sovelluksen avulla käyttäjä näkee pesulan reaaliaikaisen varaustilanteen ja voi varata haluamansa koneen ja pyykkivuoron muutamassa sekunnissa. Kun pesuvuoro alkaa, asukas yhdistää mobiililaitteensa Airwallet apilla laitteeseen ja kone käynnistyy. Pesulan varausjärjestelmä lähettää käyttäjälle etukäteen muistutusviestin varauksesta.

Maksujärjestelmän toiminta

Esteri AirWallet Pro 310 sähköiseen varausjärjestelmään voidaan yhdistää myös maksutoiminto, mikäli pyykkivuorot ovat maksullisia. Maksut siirtyvät taloyhtiön tilille kuukausittain luotettavasti ja helposti.

Pesutuvan varausjärjestelmässä toimivat yleisimmät luottokortit sekä erilaiset mobiilimaksutavat, kuten Google Pay, Apple Pay ja American Express, joilla maksaminen on nopeaa ja helppoa.

Pesulan varausjärjestelmä kaikenkokoisille taloyhtiöille

AirWallet on tanskalainen pesulan maksu- ja varausjärjestelmä, joka on käytössä 16 maassa. Matalien asennus- ja käyttökustannusten vuoksi järjestelmä soveltuu myös pieniin taloyhtiöihin. Sähköinen varausjärjestelmä voidaan yhdistää kaikenmerkkisiin laitteisiin, joten se voidaan ottaa käyttöön kaikissa taloyhtiöiden pesutuvissa.

Esteri Pesulakoneet on pitkän linjan kiinteistöpesulan ammattilainen. Saat kauttamme kätevän varausjärjestelmän lisäksi luotettavat pyykinpesukoneet ja kuivaimet laitoskäyttöön, pesutupiin ja palvelutaloihin. 

Kysy lisää varausjärjestelmästä