Skip to Content
Banner

Korkeateholinkoava pesukone Esteri 7720

  • Kapasiteetti 6,0-6,7 kg
  • Linkous 1500 kier/min
  • Käyttöpyykin ohjelmat
  • Korkeateholinkous
  • Mitat L60,0 S66,5 K85,0 cm
?

ESTERI 7720 on huipputekninen pyykinpesukone, joka tekee pyykinkäsittelystä helppoa. Täysautomaattinen, korkeateholinkoava pesukone soveltuu täydellisesti kiinteistöpesuloihin, siivouskeskuksiin, palvelutaloihin, laitoksiin, yms. pää- tai apukoneeksi. Koneen edistyneiden ominaisuusksien sekä muokattavien asetuksien ansiosta kaikenlaiset pyykinkäsittelytehtävät hoituvat helposti.

Lataa esite Lataa käyttöohje
  • Kapasiteetti 6,0-6,7 kg
  • Linkous 1500 kier/min
  • Käyttöpyykin ohjelmat
  • Korkeateholinkous
  • Mitat L60,0 S66,5 K85,0 cm
?

Helppokäyttöinen

Koneen korkearesoluutioinen 4,3” värinäyttö on selkeä. Näyttö on suomenkielinen, mutta siihen on omalla painikkeella valittavissa 22 muuta kieltä. Ohjelman jälkeen näyttö palaa suomenkieliseksi. Ohjelmavalinta on helppoa, sillä valittavissa olevien toimintojen painikkeet on valaistu. Perusohjelmia on 20 kpl ja niitä on helppo selata näytöllä.
Ohjelmia voi muokata lisävalinnoilla kuten esipesu, pikapesu, lisähuuhtelu ja linkousnopeus. Perusohjelmien lisäksi on viisi tekstiilikohtaista ohjelmaryhmää esim. urheiluvaatteet. Kullakin ryhmällä on oma painike, jota painamalla ohjelmia pääsee selaamaan. Proficlean painikkeella valitaan käyttökohteen mukaan räätälöity ohjelmaryhmä, joita ovat: Siivous, Teollisuus, ja Hyvinvointikeskus.
Suosikit painikkeella saa valittua eniten käytetyt ohjelmat ja ne saa nopeasti käyttöön parilla painalluksella Ohjelman aikana näytössä näkyy ohjelman nimi, jäljellä oleva aika ja ohjelman lämpötila. Ajastettu käynnistys on valittavissa enintään 7 vuorokauden päähän. Hyödyllinen toiminto kun halutaan viikonlopun jälkeen pyykkien olevan pestyjä ennen työpäivän alkua.

3D-Pesun uusi ulottuvuus

Uusi 3D rumpu liikuttaa pyykkiä myös rummun etu- ja takaosan välillä. Pyykin lisääntynyt liike nostaa pesutehoa. Rummun epäsymmetristen olakkeiden ansiosta ohjelmassa on tekstiilille räätälöity käsittely.
Erittäin tiheäreikäinen rumpu (7614 reikää) päästää veden tasaisesti tekstiilien sekaan. Kolme huuhtelua takaavat hyvän ja raikkaan pesun. Lisähuuhtelu voidaan ottaa käyttöön esim. pesuaineyliherkkyydestä kärsiviä varten.
Suuren linkoustehon (1500 r/min) ansiosta pyykin jäännöskosteus on vain 44%. Tämä säästää aika ja energiaa kuivauksessa.

Käyttömukavuutta kaikilla tasoilla

Selkeä näyttö ja A3-kokoinen laminoitu pikakäyttöohje opastavat käyttäjää. Erittäin suuri täyttöluukku aukeaa täydet 180 astetta, joten kone on helppo täyttää ja tyhjentää. Luukku on oikeakätinen, mutta muutettavissa myös vasenkätiseksi. Pesukoneen kolminkertaisen äänieristyksen ansiosta käyntiääni on erittäin hiljainen (linkous 63 db).

Ammattilaisten laatua jatkuvaan käyttöön

Pesukoneen valmistaa sveitsiläinen Schulthess AG, jolla on yli 100 vuoden kokemus pesukoneiden valmistuksesta. Laadun takeena ovat mm. jykevä rummun laakerointi, taajuusmuunnettu asynkronimoottori ja tukeva runkorakenne. Kiinteistöpesulakäytössä koneilla on 2 vuoden täystakuu ja 5 vuoden rakennetakuu.

Kapasiteetti

täyttö 7,0 kg
rummun tilavuus 60 l

Linkous

Maksimi nopeus 1500 r/min
G-arvo 605 kp/kg
Jäännöskosteus 44 %

Ohjelmat

Mikroprosessoriohjaus  kyllä
Käyttöpyykkiohjelmia 15

Sähköliitäntä, vakio

Virtalaji 2N 400V 50 Hz
Liitäntäjohto 4 x 1,5 mm²
Sulakkeet 2 x 10 A
Lämmitysteho 4,4 kW
Suurin nimellisteho 4,6 kW

Sähköliitäntä, alennettu teho 10A

Virtalaji 1N 230V 50 Hz
Liitäntäjohto 3 x 1,5 mm²
Sulakkeet 1 x 10 A
Lämmitysteho 2,1 kW
Suurin nimellisteho 2,3 kW

Vesiliitäntä

Putkistokoko DN20
Vedenpaine 0,1 - 1,0 MPa
Kylmävesiliitäntä ulkokierre 3/4"
Kuumavesiliitäntä (valinnainen) ulkokierre 3/4"

Vedenpoisto, poistoventtiili (7720-V)

Liitäntä Ø 50 mm
Teho 50 l/min

Vedenpoisto, poistopumppu (7720-P)

Liitäntä Ø 21 mm
Teho 50 l/min
image description

Edustajamme auttavat kaikissa kiinteistöpesulaa koskevissa asioissa.

Back to top