Skip to Content
Banner

Korkeateholinkoava pesukone Esteri 8120

  • Kapasiteetti 6,6-7,3 kg
  • Linkous 1500 kier/min
  • Käyttöpyykin ohjelmat
  • Korkeateholinkous
?

ESTERI 8120 on korkeateholinkoava täysautomaattinen pesukone, joka soveltuu kiinteistöpesuloihin, siivouskeskuksiin, palvelutaloihin, laitoksiin yms. pää- tai apukoneeksi.

Korkeateholinkouksen ansiosta erillistä linkoa ei tarvita pyykin jälkikäsittelyyn. Koneissa on mikroprosessoriohjaus, jonka ansiosta veden- ja sähkökulutus ovat alhaisia.

Lataa esite
  • Kapasiteetti 6,6-7,3 kg
  • Linkous 1500 kier/min
  • Käyttöpyykin ohjelmat
  • Korkeateholinkous
?

Monipuoliset ohjelmat, joita on helppo käyttää

Koneissa on neljä perusohjelmaa (20/40/60/95 °C), joille jokaiselle on oma valintanappi. Ohjelmia voidaan muokata lisävalinnoilla: siliävä pesu, esipesu, pikapesu, säästöpesu, desinfiointi pesu ja linkouksen valinta. Lisävalintanappeja voidaan kytkeä myös pois käytöstä. Uusi matalan lämpötilan pesuaineille tehty kirjopesuohjelma 20°C säästää jopa 87 % energiaa 60°C ohjelmaan verrattuna.

Lisäksi koneessa on käyttökohteen mukaan valittava ohjelmaryhmä, jossa on 10 ohjelmaa. Ohjelmat vastaavat käyttökohteen erityistarpeita: kiinteistöpesula, siivous, laitos, teollisuus ja keittiö. Ohjelmia käytetään P-napin avulla. Laajennuskortilla ohjelmaryhmän voi laajentaa 20 ohjelmaan. Esim. vedettömän siivouksen Moppi-versiossa on 16 ohjelmaa, kuivien moppien kostutusohjelmat ja pikaohjelmat vähän likaisille mopeille.

Käyttöä opastaa selkeä kaksirivinen näyttö, johon on omalla painikkeellaan valittavissa suomen lisäksi 17 muuta kieltä. Kielen vaihto käy helposti omalla napilla. Ohjelman jälkeen näyttö palaa takaisin suomenkieliseksi.

Ohjelman aikana näytössä näkyy ohjelman nimi, jäljellä oleva aika ja ohjelman lämpötila. Ajastettu käynnistys on valittavissa enintään 24 tai 100 tunnin päähän. Hyödyllinen toiminto kun halutaan perjantaina ohjelmoida kone pesemään pyykit
valmiiksi maanantai aamuksi.

Tehokas pesu, hyvä huuhtelu ja vauhdikas linkous

Uusi Variosoft-rumpu säästää vettä ja sähköä, ja sen lisäksi pesuteho on parempi kuin ennen. Rummun epäsymmetristen olakkeiden ansiosta pyykkiä käsitellään ohjelman aikana eri tavoin. Vedenoton aikana olakkeen hellävarainen puoli kastaa pyykin tehokkaasti ja pesussa normaali puoli lisää mekaanisen liikkeen määrää.

Erittäin tiheäreikäinen rumpu päästää veden tasaisesti tekstiilien sekaan. Hyvän ja raikkaan huuhtelun takeena on kolme huuhtelua. Lisähuuhtelu voidaan ottaa käyttöön esim. pesuaineyliherkkyydestä kärsiviä varten.

Suuren linkoustehon (1500 r/min) ansiosta pyykin jäännöskosteus on vain 43%. Tämä säästää aikaa ja energiaa kuivauksessa.

Käyttömukavuutta kaikilla tasoilla

Selkeä käyttöpaneeli ja A3-kokoinen laminoitu pikakäyttöohje opastavat käyttäjää. Iso täyttöluukku (halk. 30 cm) aukeaa täydet 180°, joten kone on helppo täyttää ja tyhjentää. Luukku on oikeakätinen, mutta on muutettavissa myös vasenkätiseksi. Pesukoneen kolminkertaisen äänieristyksen ansiosta käyntiääni on erittäin hiljainen (pesu 42 dB ja linkous 61 db).

Ammattilaisen laatua jatkuvaan käyttöön

Esteri 7620 ja 8120 ovat sveitsiläisen Schulthess AG:n valmistamia ja koneet ovat tehty kestämään yli 20 000 ohjelmaa. Laadun takeena ovat mm. jykevä rummun laakerointi, hiiletön asynkronimoottori, neljä tehokasta iskunvaimenninta ja tukeva runkorakenne. Kiinteistöpesulakäytössä koneilla on 2 vuoden täystakuu ja 5 vuoden rakennetakuu (lisätietoja Esteri-5 takuuehdoissa).

Kapasiteetti

täyttö 7,3 kg
rummun tilavuus 66 l

Linkous

Maksimi nopeus 1500 r/min
G-arvo 613 kp/kg
Jäännöskosteus 43 %

Ohjelmat

Mikroprosessoriohjaus  kyllä
Käyttöpyykkiohjelmia 15

Sähköliitäntä, vakio

Virtalaji 3N 400V 50 Hz
Liitäntäjohto 5 x 1,5 mm²
Sulakkeet 3 x 10 A
Lämmitysteho 4,2 kW
Suurin nimellisteho 4,4 kW

 Sähköliitäntä, alennettu teho 16A

Virtalaji 1N 230V 50 Hz
Liitäntäjohto 3 x 2,5 mm²
Sulakkeet 1 x 16 A
Lämmitysteho 2,3 kW
Suurin nimellisteho 2,5 kW

 Sähköliitäntä, alennettu teho 10A

Virtalaji 1N 230V 50 Hz
Liitäntäjohto 3 x 1,5 mm²
Sulakkeet 1 x 10 A
Lämmitysteho 1,9 kW
Suurin nimellisteho 2,1 kW

 Vesiliitäntä

Putkistokoko DN20
Vedenpaine 0,1 - 1,0 MPa
Kylmävesiliitäntä ulkokierre 3/4"
Kuumavesiliitäntä ulkokierre 3/4"

 Vedenpoisto, poistoventtiili (8120-V)

Liitäntä Ø 50 mm
Teho 50 l/min

 Vedenpoisto, poistopumppu (8120-P)

Liitäntä Ø 22 mm
Teho 50 l/min
image description

Edustajamme auttavat kaikissa kiinteistöpesulaa koskevissa asioissa.

Back to top