Skip to Content
Banner

Lämpömankeli Esteri E140.30

  • Kapasiteetti 40 kg/h
  • Telan leveys 1400 mm
  • Telan halkaisija 300 mm
  • Laitospesula malli
  • Telaimuri
?

Esteri E140.30 on uudenaikainen ja älykäs mankeli. Mikroprosessoriohjaus yhdistettynä kestävään mekaniikkaan tekee mankelista tehokkaan ja huoltovapaan. Mankeli on eteensyöttävä, joten se voidaan sijoittaa seinää vasten. Telaimuri nopeuttaa kosteuden haihtumista telalta ja nostaa mankelointitehoa.

Lataa esite Lataa käyttöohje
  • Kapasiteetti 40 kg/h
  • Telan leveys 1400 mm
  • Telan halkaisija 300 mm
  • Laitospesula malli
  • Telaimuri
?

Moderni lämpömankeli

Esteri E140.30 on uudenaikainen ja älykäs mankeli. Mikroprosessoriohjaus yhdistettynä kestävään mekaniikkaan tekee mankelista tehokkaan ja huoltovapaan.

Luotettava rakenne

Telan pehmustus teräsvillalla, päällyste erittäin hyvin lämpöä kestävä Nomex liina (250 g/m2). Lämpökouru on kova kromattu. Kahdella tuntoelimellä varustettu elektroninen termostaatti takaa tasaisen lämmön koko telalla. Tukeva mekaaninen rakenne pitää koneen rungon muodossaan. Taajuusmuunnettu moottori.

Huoltoystävällinen

Sähköosat keskitetty koneen päätyihin. Päätyjen ABS muoviset suojapaneelit ovat nopeasti poistettavissa, kaikki huoltokohteet helposti saavutettavissa. Pääkomponentit sulakesuojattuja, suojaa piirikortteja oikosulkutilanteessa. Lämmityksen, telaimurin ja telamoottorin häiriötilanteesta ilmoittavat LED-valot.

Irrotettava tela

Irrotettava tela helpottaa merkittävästi telan ja kourun kunnossapitoa. Tela poistettuna kourun puhdistus käy vaivattomasti. Telan irrotus vie enintään 20 minuuttia eikä vaadi koneen purkua osiin. Minimoi tuotantokatkokset ja vähentää huoltokustannuksia.

Helppokäyttöinen

Selkeät ja isot valitsimet merkitty symbolein. Lämpötilan valinta käy nopeasti käännettävällä säätimellä, suuri lämpötilan näyttö. Portaaton telan nopeuden säätö, nopeuden näyttö LED palkeilla. Kourun ohjaus jalkapolkimella, yksi painallus laskee kourun alas, toinen painallus nostaa kourun ylös.

Tehokas

Portaaton nopeuden säätö mahdollistaa epätasaisesti kosteiden tekstiilien mankeloinnin. Kahdella tuntoelimellä varustettu termostaatti pitää telan tasalämpöisenä. Telaimuri nopeuttaa kosteuden haihtumista telalta ja nostaa mankelointitehoa.

Turvallinen käyttää

Telan levyinen jalkapoljin jättää kädet vapaiksi tekstiilin käsittelemiseen. Sormisuojaus pysäyttää telan ja nostaa lämpökourun välittömästi sormien ollessa liian lähellä kourua. Hätäseis nappi pysäyttää mankelin kaikki toiminnot välittömästi. Kourun hätänostojärjestelmä heti käytettävissä, järjestelmän käyttöön ei tarvita työkaluja. Ergonominen ja pyöreä muotoilu lisää käyttömukavuutta.

TENAX jousipehmuste

Tenax jousipehmuste ja Nomex huopa(400 g/m2 ) nostaa mankelin tuottavuutta. Tekstiilien jäännöskosteus voi olla suurempi ja voidaan käyttää korkeampaa lämpötilaa. Jousipehmuste säilyttää muotonsa teräsvillaa paremmin, vähemmän huoltoa ja parempi mankelointijälki.

Kapasiteetti

Jäännöskosteudella 25 % 40 kg/h

Tela

Halkaisija 300 mm
Leveys 1400 mm

Nopeus

Telan nopeus (säädettävissä) 1-5 m/min

Lämpötila

Lämpötila (säädettävissä) 0-180 C

Sähköliitäntä

Virtalaji 3N 400V 50 Hz
Liitäntäjohto 5 x 4 mm²
Sulakkeet 3 x 20 A
Lämmitysteho 9,9 kW
Suurin nimellisteho 11,0 kW

Poistokanavaliitäntä

Kanavan halkaisija 75 mm
Ilmamäärä 90 m³/h
image description

Edustajamme auttavat kaikissa kiinteistöpesulaa koskevissa asioissa.

Back to top