Skip to Content
Banner

Kondensoiva kuivausrumpu Esteri TC 7730

  • Kapasiteetti 5,0-7,0 kg
  • Ilmakondensoiva
  • Elektroninen kosteusohjaus
  • Asennettavissa torniksi
  • pesukoneeseen 7720
?

Esteri TC 7730 on kondensoiva kuivausrumpu, jossa on monipuoliset ohjelmistot, erinomainen kuivausteho sekä erittäin hiljainen käyntiääni. Rumpu soveltuu käytettäväksi kohteissa, joissa tarvitaan kestävyyttä ja helppokäyttöisyyttä, kuten kiinteistöpesuloissa, opiskelija-asuntoloissa, laitoksissa, siivouskeskuksissa jne.

Esteri TC 7730 kuivausrumpu voidaan asentaa Esteri 7720 pesukoneen päälle torniksi. Valitse Esteri TC 7730 -kuivausrumpu, ja saat luotettavan ratkaisun, joka varmistaa parhaan mahdollisen kuivaustuloksen.

Lataa esite Lataa käyttöohje
  • Kapasiteetti 5,0-7,0 kg
  • Ilmakondensoiva
  • Elektroninen kosteusohjaus
  • Asennettavissa torniksi
  • pesukoneeseen 7720
?

Helppokäyttöinen

Koneen korkearesoluutioinen 4,3” värinäyttö on selkeä. Näyttö on suomenkielinen, mutta siihen on omalla painikkeella valittavissa 22 muuta kieltä. Ohjelman jälkeen näyttö palaa suomenkieliseksi. Ohjelmavalinta on helppoa, sillä valittavissa olevien toimintojen painikkeet on valaistu.
Kosteusohjattua perusohjelmia on 9 ja lisäksi on 2 aikaohjattua ohjelmaa. Ohjelmia voi muokata mieleisekseen lisävalinnoilla kuten kuivaustason korotus, hellävarainen ja rummun suunnanvaihto. Perusohjelmien lisäksi koneessa on 10 tekstiilikohtaista ohjelmaa esim. urheiluvaatteet. Ohjelman aikana näytössä näkyy ohjelman nimi ja jäljellä oleva aika. Ajastetun käynnistyksen avulla voi kuivaukseen hyödyntää edullisempaa yösähköä.

3D-Kuivauksen uusi ulottuvuus

Suuri 3D-rumpu antaa pyykille enemmän tilaa aueta kuivauksen aikana. Tasaisen kuivauksen varmistavat erikoismuotoillut nostimet, jotka liikuttavat pyykkiä myös etu- ja takaosan välillä. Ruostumattomasta teräksestä tehty rumpu on tuettu edestä kantorullilla ja takaa akselilla. Rakenteen ansiosta rumpu on hiljainen ja kestävä.

Tehokas kuivaus

3D-rummun nostimet jakavat pienellä lastilla ilmaa huomattavasti paremmin pyykin sekaan ja täydellä lastilla avaavat pyykkiä aiempaa enemmän. TC 7730 mallin suuri lämmönvaihdin kondensoi kosteutta tehokkaasti. Näiden ominaisuuksien ansiosta kuivaus on nopeaa, esimerkiksi kaappikuiva puuvillaohjelman kesto on 83 min.

Käyttömukavuutta kaikilla tasoilla

Selkeä käyttöpaneeli ja A3-kokoinen laminoitu pikakäyttöohje opastavat käyt- täjää. Rummun valaistus, iso täyttöaukko (halk. 36 cm) sekä 180° aukeava täyttö- luukku tekevät koneen mukavaksi käyttää. Luukku on oikeakätinen, mutta on muutettavissa myös vasenkätiseksi. Erinomaisen äänieristyksen ansiosta käynti- ääni on erittäin hiljainen (50 dBA). Torniasennussarjalla rummun voi asentaa torniksi pesukoneen Esteri 7720 päälle.

Ammattilaisen laatua jatkuvaan käyttöön

Esteri TC 7730 kuivausrummun valmistaa sveitsiläinen Schulthess AG, jolla on yli 100 vuoden kokemus pesulakoneiden valmistuksesta. Kiinteistöpesulakäytössä koneilla on 2 vuoden täystakuu ja 5 vuoden rakennetakuu (lisätietoja Esteri-5 -takuuehdoissa).

Kapasiteetti

Täyttö 6,0 kg
Rummun tilavuus 118 l

Ohjelmat

Mikroprosessoriohjaus  kyllä
Kuivausohjelmia, kosteusohjattuja 15

Sähköliitäntä, vakio

Virtalaji 2N 400V 50 Hz
Liitäntäjohto 4 x 1,5 mm²
Sulakkeet 2 x 10 A
Lämmitysteho 2,5 kW
Suurin nimellisteho 2,8 kW

Sähköliitäntä, alennettu teho 10A

Virtalaji 1N 230V 50 Hz
Liitäntäjohto 3 x 2,5 mm²
Sulakkeet 1 x 10 A
Lämmitysteho 1,8 kW
Suurin nimellisteho 2,1 kW

 Poistovesiliitäntä

Liitäntä Ø 22 mm
Max. nostokorkeus 1200 mm
image description

Edustajamme auttavat kaikissa kiinteistöpesulaa koskevissa asioissa.

Back to top