Skip to Content
Banner

Kuivauskaappi Esteri Modulo 2

  • Esteri Modulo 2 kuivauskaappi
  • Haalareita 24 kpl
  • Hanskoja 24 paria
  • Pipoja 24 kpl
?

Esteri Modulo 2 on kotimainen lämpöpumpun avulla kondensoiva kuivauskaappi, joka on suunniteltu päiväkotikäyttöön. Kaappi on helppo käyttää ja täyttää, jopa lapset pystyvät asettamaan vaatteensa kaappiin, sillä ylimmät ripustimet laskeutuvat alas. Alimmat ripustimet ovat ulosvedettäviä.

 

Lataa käyttöohje
  • Haalareita 24 kpl
  • Hanskoja 24 paria
  • Pipoja 24 kpl
?

Suuri kapasiteetti

Esteri Modulo 2 koostuu haalari- ja asustemoduulista ja on tarkoitettu 24 lapsen ryhmän kaikkien ulkoiluvaatteiden kuivaamiseen. Moduulissa on omat telineet haalareille, hanskoille, pipoille ja kurahaalareille.

Nopea kuivaus

Lyhyt kuivausaika perustuu kaapin kaksinkertaiseen ilmankiertoon. Sisäkierto puhaltaa erikoistelineiden kautta ilmaa haalarien sekä pipojen ja hanskojen sisään. Kuivauskierto siirtää kostuneen ilman kuivausosaan, joka palauttaa ilman kuivattuna takaisin kaappiin. Kondenssilaitteen suuren vedenerotustehon vuoksi kaappiin tulee jatkuvasti kuivaa ilmaa. Järjestelmän ansiosta pyykki kuivuu kaapissa tasaisesti ja nopeasti.

Hellävarainen kuivaus

Kondensointimenetelmän ansiosta pyykki kuivuu miedossa lämpötilassa, joten kaappi sopii myös erikoistekstiilien (esim. Gore Tex) kuivaamiseen.

Helppo käyttää

Lapsetkin pystyvät asettamaan vaatteensa kaappiin, sillä ylimmät ripustimet laskeutuvat alas. Alimmat ripustimet ovat ulosvedettäviä.

Säästää energiaa

Kondenssilaite on energiaa säästävä lämpöpumppu, joka hyödyntää kaiken lämmön uudestaan. Siksi pyykin kuivauksen energiankulutus on erittäin pieni.

Kestävä ja turvallinen

Moduulien runko on tukevarakenteinen ja valmistettu pulverimaalatusta sähkösinkitystä teräksestä. Ovien lapsiturvallinen lukitus mahdollistaa avaamisen myös sisäpuolelta.

Helppo asentaa ja huoltaa

Kondensoiva kaappi ei tarvitse kanavaliitäntää ja lämpöpumpputoiminnon ansiosta myöskään ilmanvaihtoa ei tarvitse tehostaa. Moduulit on helppo siirtää asennuspaikalle ja niiden yhteen liittäminen käy nopeasti. Säätöjaloilla kaappi saadaan asennettua suoraan. Vedenpoistoliitäntä on kaapin oikeassa päädyssä (lisävarusteena saatavissa myös alaspäin). Seinään kiinnittämistä varten kaapin yläreunassa on kiinnityspisteet. Kaapin nukkasuodatin on helposti puhdistettavissa harjalla tai kädellä pyyhkäisten. Kaikki huollon kannalta tärkeät komponentit on keskitetty edessä olevan huoltopaneelien taakse.

 

Täyttömäärä

Haalareita 24 kpl
Hanskoja 24 paria
Pipoja 24 kpl

Sähköliitäntä

Virtalaji 3N 400V 50 Hz
Liitäntäjohto 5 x 2,5 mm²
Sulakkeet 3 x 16 A
Suurin nimellisteho 5,2 kW

 Vedenpoistoliitäntä

Liitäntä Ø 32 mm
Korkeus lattiasta 770-790 mm
Teho 0,08 l/min

 Mitat

Leveys 2200 mm
Syvyys 900 mm
Korkeus 2450 mm
image description

Edustajamme auttavat kaikissa kiinteistöpesulaa koskevissa asioissa.

Back to top