Skip to Content
Banner

Asiakaspalvelu auttaa ja palvelee

ESTERI on monelle tuttu käsite kuivaushuoneen laitteista puhuttaessa. Yli 50 toimintavuoden aikana olemme valmistaneet n. kaksikymmentätuhatta ilmankuivaajaa. Omalla tuotenimellä olemme markkinoineet tuotteitamme vuodesta 1985 lähtien. Sitä ennen toimimme alihankkijana Wärtsilä Oy:lle ja tuotteet toimitettiin PEKO-tuotenimellä. Yrityksemme perustamisesta, vuodesta 1961, olemme pystyneet säilyttämään pienen itsenäisen perheyrityksen edut; nimittäin joustavuuden ja innovatiivisuuden.

Edelläkävijä

Joustavuuden ansiosta asiakkaiden tarpeista lähteneet uudet ideat on nopeasti siirretty tuotteisiin. Olemme patentoineet useita kiinteistöpesulaan liittyviä keksintöjä, kuten kuivaushuoneen kattopuhaltimen ja tuplanarujärjestelmän sekä mankelin ylikuormaussuojan.

Kotimainen Esteri

Suurin osa tuotteistamme valmistetaan Suomessa. llmankuivaajien valmistajana olemme Pohjoismaiden suurimpia. Tuotteiden laatu ja käytännön soveltuvuus varmistetaan perusteellisella tutkimuksella ja testauksella. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Työtehoseura, Tekes ja VTT.

Kestävät tuotteet

Laatu näkyy myös tuotteissamme. Pesukoneissamme on sisä- ja ulkorummut ruostumatonta terästä. Myös koneiden rungot on tehty jykevästä teräksestä. ESTERI-5 takuu kertoo myös tuotteittemme korkealuokkaisuudesta, 2 vuoden täystakuu ja 5 vuoden rakennetakuu ovat alan parhaita.

Käyttövarmuutta

Kunnossapitoon ja huoltoon liittyvät asiat on huomioitu tuotteissamme. llmankuivaajiemme CPS-järjestelmä ja mankelin ylikuormaussuoja ovat hyviä esimerkkejä laitteiden ennakoivasta turvallisuudesta. Vähäisen huoltotarpeen ansiosta tuotteemme käyttöiän aikaiset kustannukset ovat alhaiset. Käyttäjät arvostavat myös tuotteittemme varmuutta, sillä mikään ei harmita käyttäjää niin paljon kuin jatkuvasti reistaileva kone.

Toimiva huolto ja kattava varaosapalvelu

Kotimainen tuotanto tuo asiakkaille myös turvallisuutta. Tuotteet on suunniteltu suomalaisten käyttötottumusten mukaisiksi. Pitkä käyttöikä vaatii myös huollon ja varaosapalvelun toimivuuden. Laaja, koko maan kattava huoltoliikeverkosto ja Suomessa sijaitseva varaosien keskusvarasto takaavat nopean huollon häiriötilanteissa

Back to top