Skip to Content
Banner

Kuivaushuonejärjestelmä

Tehokas kuivaushuone on enemmän kuin puhallin huoneen nurkassa. ESTERI-kuivaushuonejärjestelmän ilmankuivaaja tuottaa kuivaa ilmaa huoneeseen, kattopuhallin jakaa sen tasaisesti huoneeseen ja ripustusjärjestelmä tuplaa pyykin haihdutuspinta-alan. Kuivaus on tärkeä osa pyykinpesua ja hyvin varustettu kuivaushuone nostaa koko pesulan käyttöastetta.

Tehokkuutta

Hyvä ilmankierto koko kuivaushuoneessa on tasaisen ja nopean pyykinkuivauksen edellytys. Kovalla puhalluksella oleva ilmankuivaaja liehuttaa pyykkiä liikaa, jolloin ilma pyörii kuivaajan edessä ja kauempana olevat vaatteet jäävät märiksi. Patentoitu ESTERI KP- kattopuhallin yhdessä ESTERI-ilmankuivaajan kanssa kierrättää ilman koko huoneessa, ja pyykki kuivuu tasaisesti.

Turvallisuutta

ESTERI ilmankuivaajan ainutlaatuinen CPS-järjestelmä suojaa laitetta häiriötilanteissa, estää käynnin ja sytyttää huoltomerkkivalon. CPS-järjestelmän ansiosta vältetään kalliit korjaukset.

Huolettomuutta

Ei ohivirtausta, kaikki koneen käsittelemä ilma suodatetaan ja kuivataan. Tehokkaan keskipakopuhaltimen ansiosta nukkasuodin on erityisen tiheä, ja koneen puhdistusväli siten pidempi. Vedenkeräysallas on helposti irrotettavissa puhdistusta varten. Kunnossapito on yksinkertaista ja vaivatonta.

Back to top